Söndagens outfit

Då va det dax för el grande finali! Men vi håller lite på det och går igenom gårdagen först. För er trogna läsare så vet ni ju att det va besök i halmstad i helgen, alltid trevligt. Fredagen fick högsta betyg av andrégatans crew men lördagen slog nog ändå fredagen, kanonkul! Innan outfitten kommer så måste jag också passa på att tacka Boman som har varit fotograf och rådgivare på alla dagens outfit utom torsdagens outfit där Lillebror skötte kameran.
Nu kör vi! Söndagens outfit är en klassisk söndagsklädsel som alla kan känna sig hemma i. På högerfoten sitter ena strumpan kvar efter gårdagens fight med kläderna innan det blev sängen. För att inte pung och penis ska hänga helt fritt så använder dagens modell ett par Adamkalsonger, bekväma och stiliga. Frisyren är den tidslösa så kallade dagenefterfrisyren, funkar kanon.


Nu får det vara färdigfestat för den här veckan och helgen. Hoppas att modeveckan har inspererat eller i alla fall förgyllt vardagen för några av er. Nu kommer jag att återgå till mina listor, det kommer nog att komma nån mer temavecka, men det tar nog ett tag, behöver ha lite insperation först.

Hoppas ni inte festar alldeles för hårt idag, det blir jobbigt imon!
Hej på er!

Lördagens outfit

Idag har vi besök här i halmstad, diddy, pizzan, groggen och gurra e här och hälsar på. Mycket trevligt. Va årets konsert igår på b&b, Dundertåget gjorde succe, dom spelade dock inget med sator men det va bra ändå! Ikväll e det fotboll som gäller, Sverige portugal, och sen blir det kalas.
Dagens outfit är självklart en sverigeoutfit. Sverigetröjja av högsta kvalitet. Shortsen är av badmodell i fall det blir bad i stadens fontäner ikväll. Flipfloppsen med sverigeflagger förgyller med.


Nu ska vi hejja fram frölunda till seger mot hv och sen hejjar vi fram sverige med!
Och efter det ska vi dansa.
Ses imon, då e det grandefinal!

Fredagens outfit

Då va tentan avklarad, svår som attan va den men förhoppningsvis löste jag den. Skönt att ha det störningsmomentet borta från hövvet i alla fall så man nu kan koncentrera sig helhjärtat på micken, beatsen och kaptenen.
Ikväll är det Dundertåget, kommer bli ofantligt bra och det är också Dundertåget som inspererar till dagens outfit, det blir lite rock över temat idag.
Som rocker är det viktigt med ett par tajta jeans så det har modellen valt idag, stretch dessutom. Där benet slutar och foten tar vid övergår också byxorna till ett par leopardskinnsmönstrade Vans. Vet inte riktigt hur många leoparder som fick sätta livet till för dessa skor men det kan inte varit så många för dom e inte så stora. Led Zeppelin t-shirt e ganska hårt, ännu hårdare blir det om man drar av armarna och gör det till ett hemmagjort håådrockslinne som dagens modell har gjort. Runt hövvet idag har modellen knutit någon form av sjal. Häng är inte koolt när man e rocker så därför används idag ett skärp till att hålla byxorna uppe, att det sedan är döskallar på skärpet gör det bara bättre. Kring handleden finner vi även ett välanvänt nitarmband, så välanvänt att nitarna har ramlat av!


Nu e det dax att knäppa upp en öl, det gör rockers ganska ofta, och sedan ska det lagas mat.
Syns på dundertåget!
Trevlig helg på er!

Torsdagens outfit

Igår berättade Emilia för mig att basketsäsongen har dragit igång. Jag blev skitförbannad för att ingen hade ringt mig men kom på att jag hade ju ändå inte kunnat vara med då jag inte befann mig på orten där basketen utövades.
Jag insåg att det va dax att plocka fram outfiten för 2009 års basketspelande, såhär räknar jag med att alla kommer att se ut vid bolmens basketplan när värmen ökar en eller 2 grader till.
För att få bra stabilitet och kraft i upphoppen har modellen idag valt ett par rejäla Adidaskängor! Vita såklart! Om de blir smutsiga så krävs det att ett par nya införskaffas direkt. Även shortsen är av märket adidas, viktigt med rätt häng på dessa. Linnet är från början Kidds, tror han hade det i OS i Athen men är inte helt säker, viktigt dock att det minst är med 2 x i storleken! Frisyren idag syns inte då en fet keps pryder huvudet, lägg även märke till att modellen följer det senaste och kanske konstigaste modet någonsin, klistermärket med storleken sitter kvar. Mycket bling är också att föredra, halskedja i äkta guld, klocka i silver med massor av diamanter och ädelstenar och en fet guldring pryder modellen.


Som jag sa tidigare befann jag mig på annan ort när baskettemat hittade in i min hjärna, därav den något annorlunda bakgrunden idag.
Tenta imon, nån mer som e laddad? Det blir bra outfit ändå kan jag lova!

Onsdagens outfit

Idag e det den 25e, då får man pengar och då blir man glad. Idag ska jag åka hem så fick köra ett lite tidigare inlägg än i vanliga fall. Insperationen till idag kommer ganska mycket från Ron Burgundy, det är en stilig man som vet allt om kläder.
På fötterna idag har det valts ett par Vans igen, lyxiga men ändå helt ok att ha på väg till stranden! Återigen har det valts manchester till byxorna, kan det vara 2009 års textil kanske? Bruna är dom för er som har lite problem med färgseendet. Den beiga polon är från Carlings (snart kommer nog sponsen) och den vackra röda kavajjen är nog Armani, svårt att se att det skulle kunna vara något annat. Frisyren idag har fått lite mer volym än tidigare dagar och det tyder på pondus hos dagens modell. Pondus är en viktig egenskap 2009.


Morgondagens tema vet inte ens jag vad det ska vara, men det kommer jag nog snart på, antagligen drömmer jag om det inatt!
Trevlig dag på er!

Tisdagens outfit

Ni har väntat och väntat, säkert i runt 24 timmar för att få se dagens outfit. Då jag vaknade i morse och hörde fåglar kvittra och kände hur solen bländade ögonen om jag skulle öppna dom bestämde jag mig för att dagens tema ska vara "Proffisionell beachraggare".  Dagens outfit kommer ni antagligen att få beskåda varje dag längs med havet kring halmstad.
Kring låren idag har det valts 2007 års modell av ett par beiga trekvartsbyxor. Den proffisionella strandraggaren har dock insett att trekvartsbyxor inte funkar längre och har därför valt att rulla upp dom till ett par otroligt stilrena shorts. På fötterna sitter ett par sverigeflip-flops, funkar i alla strandlägen. Skjortan kommer från Encore och har idag endast en knapp knäppt, skulle kunna vara helt uppknäppt men då är ett linne under att föredra. Solglajjorna är ett par Blammo, tror det e dotterbolag till RayBan, och är inköpta på Carlings. Håret är ganska haffsigt uppsatt i en liten toffs, haffsigt känns väldigt 2009!


Lägg märke till att jag idag smyger in lite produktplacering för att i framtiden kunna få gratissaker från företagen jag så stiligt promotar.
Svårt att hålla er till onsdagens outfit? Då får ni kolla in måndagens igen för jag kommer inte att avslöja hur onsdagens outfit ser ut!
Hej på er
 

Måndagens outfit!

Hjärtligt välkomna till veckans första outfit under denna så väl omtalade modevecka. Då veckan kommer gå i studiernas tecken så går måndagens outfit i den moderna studentens tecken.
För att den moderna studenten ska hålla sig varm om benen har han dagen till ära valt ett par beiga manchesterbyxor, antagligen av märket Prada. Som modern student har man inte råd med bil så ett par bekväma skor krävs, där av valet av ett par blåa Vans i lyxmodell. På överkroppen så e det lager på lager som gäller. Närmast huden har den moderna studenten en svart piké, kan den vara av siden tro? Över detta trärs en gräddvit V-ringad tröja av okänt märke men det känns som om den är gjord av kashmir. För att sätta färg i vardagen så har en röd smal slips valts. Glasögon med farthål pryder näsan då det annars blir mycket svårt att läsa vad som står i böckerna. Mittbenan i håret kändes också väldigt 2009!


Hoppas att någon fått lite insperation av dagens outfit, annars får ni hålla er till imon då nästa tema kommer att visas.
Vill inte avslöja än vad det blir men det kommer att bli något magiskt skulle jag tro.

Glöm inte att kolla in sista avsnittet av Flight of the conchords, har inte sett det själv än men bara det e en tiondel så bra som de senaste

Dan före dan!!

Imon börjar det, årets första modevecka på mustaschbloggarna. Den här första modevecka kommer ni att kunna följa på jonasmustasch, nästa modevecka får vi se vem som håller i.
Har hittat ett nytt favvoband och då kom jag på vilken den sista listan kommer att bli innan modeveckan, 5 bästa kungsbackabanden genom alla tider. Kommer inte bara bedömmas musikaliskt utan jag går även på bandnamn och koolhet.
Nästa vecka kommer det inte bli några listor, jag kommer ha fullt upp med att stajla de modeller som jag har ordnat inför varje dag. Men listorna kommer tillbaka så fort modeveckan är över.
För övrigt har det varit en fruktansvärt lugn helg, känns bra faktiskt!
Nu kör vi, 5 koolaste kungsbackabanden:
5: Iron dead, vet inte om dom hade nån spelning nån gång, vet bara att dom va kooola och blev promotade under en Nightshade spelning
4: The Fire, har släppt den bästa demon nånsin, och så hade dom en låt som hette 667, the neighbour of the beast
3: Traktorr, också ett band som aldrig stod på scen, men vilka rep och låtar som skapades, kushligt bra
2: Dr. Dance feat Brother Fenix and El Vaccum, Kungsbackas gåva till eurodiscotrancedancescenen
1: Fleskligan, nya favvobandet. Kolla myspace så förstår ni varför!

Måste nog ha med några bubblare: Buttblood, ODA, Heartbrakers och STW missa listan precis!
Ladda för imon nu, det gör jag!

Fotbollsturnering

Va med i en fotbollsturnering igårkväll, vi va kushligt bra, släppte inte in ett mål på hela turneringen! Spela första matchen halv 9 och vann lätt med 1-0. Andra matchen va direkt efter och även då spela vi 1-0, jag va grym, stabil back! Nästa match skulle vi spela kvart över 12 och vi tyckte det va skit att vänta så länge så vi drog oss ur.
Jag och boman gick hem och såg 7 pounds, shiettt va bra den va! Jag fick en klump i halsen!
Nu ska jag plugga, inte så kul kanske men som student så det ju faktiskt ett måste.
Bästa studietipsen:
5: Skit i boken, läs på anteckningarna
4: Skit i boken, läs på handoutsen som föreläsarna brukar dela ut
3: Skit i att köpa boken, låna den
2: Glöm inte att vila mellan studiestunderna, max 1,5 timme i streck ska man studera!
1: En öl då och då gör också att man blir smart!

Två dagar kvar nu till modeveckan börjar, kommer bli intressant vecka! Missa inte den!

Modevecka

Nästa vecka kommer bli en händelserik vecka. Inte nog med att Dundertåget spelat på Fredagen, jag har även tenta den dan. Men nu e det inte det som jag tänkte på när jag sa att det skulle bli en händelserik vecka. Min kära vän och gamla fotbollskollega Richard tyckte jag skulle dagsblogga om dagens outfit och jag bestämde mig för att ge det ett försök, kan gå hur som helst, tror ju nämligen inte jag orkar blogga varje dag men den som följer mustaschbloggarna och lever får se.
Förövrigt va det en tjej som fråga om hon kunde få mitt nummer idag, det fick hon. Hon va runt 50 och jobba i en garnaffär och ville att jag och johan skulle komma och virka i hennes affär nån gång när hon hade en tillställning, hon uppskattade två snygga killar med virknålar i näven! Det borde fler damer göra!

Idag ska jag lista koola fordon:

5: Hangarfartyg, dom e stora och tunga och kan skjuta iväg flygplan som kan skjuta
4: Dumprar, sånna som dom har i gruvorna, så jävla stora och kooola
3: Segway, koolaste fordonet i stadsmiljö!
2: Gamla godståg i USA som man kan hoppa in i vagnarna och tjuvåka till nästa stad
1: Betongblandarbilen, vinner utan förklaringar

Stickcafé

Efter måndagens danspass kände jag att jag behövde göra något riktigt manligt så onsdagseftermiddagen har spenderats på ett stickcafé. Jag och min kära vän Johan kände oss dock lite utanför då vi va de enda som virkade. Först vågade inga komma fram och prata med oss men med tidens gång kom det fram fler och fler tanter och pratade coh skrattade med oss. Oj va kul de tyckte det va att se två killar i sina bästa år sitta och virka mössor. Beröm fick vi också för de redan färdiga mössor som vi bar. Dock fick vi skit för att vi använde fel garn, men imon ska vi till en av tanterna som vi prata med för att handla ullgarn, rea dessutom.
Nu får jag ta och styra upp veckan med lite testosteron annars slutar den väl med att jag sitter hos gynnekologen.

De fem bästa veckordagarna blir det idag(vet att det e tråkigt men har ingen fantasi idag)
5: Söndag, ofta slapp ochh go
4: Torsdag, känns som om helgen nästan e är då
3: Måndag, hela veckan kvar till helg men det e ju dans
2: Fredag, helgen e här
1: Lördag, bästa dan för då e man ledig
Bubblare: Onsdag, lillördag

Albin hälsar

Dans!

Då har man tagit sig till sitt första danspass för att förbättra sin koordinationsförmåga och vighet. Det jobbiga med sånna här danspass är ju speglarna på var enda jävla vägg så man ser ju hela tiden hur otroligt stel och dum man ser ut när man dansar. Det e nog därför så många kan dansa på krogen, dom ser ju inte hur dom ser ut.  Trots att jag såg ut och kände mig som en hyffsat osmidig elefant så hade jag förbannat kul, nya måndagsträningen e det här.
Helgen va förövrigt kanon, 4 sängar stod bäddade för mina gäster men lyckades bara få med mig en hem efter krogen. Nån timme senare dök nr 2 upp, vet inte hur han kom in men han löste det på nått sätt, jag kanske öppna, vem vet. Nr3 och nr 4 såg jag inte förrän dan efter, lyckost dom tänker ni men så va det inte. Dom visste helt enkelt inte var dom skulle så dom åkte och sov hos kimmehed.

Nu e det bara 1 och en halv vecka kvar till Dundertåget så glöm inte att boka plats, har fått in några avbokningar.

Nu när jag börjat dansa så får jag nog ha en danslista, problemet e ju bara att jag inte kan så många danser så det bligr nog dom kooolaste movsen.....
5: Plocka varor ner i kundvagnen och lägga upp dom på kassabandet
4: Försöka sig på att få napp på dansgolvet med hjälp av fiskespöt.
3: Jonnys grottmänniskodans, ingen vet hur han gör men han e sååååååå kooool när han kör den
2: Oldschoolhcplockaäpplenmedövergångtillväderkvarnen movet, helst framfört av Carl-Magnus Häger!
1: Solklar etta idag: Robot! inte bara koool dansmove, kooolt namn med.....robotboogie funkar också!

Tillsist vill jag bara påminna er om att det kom ett nytt Flight of the Conchords avsnitt idag, inte lika bra som förra veckans men ändå fantastiskt!

1-4

Hör kommer ett kort litet inlägg innan jag ska dra mig till hasse för kopiösa mängder öl.
Underbar match idag av pool, känns riktigt bra! Hoppas kvällen bli lika vass!
Har petter, tobbe, bodd och julle på besök, känns bra! Ska ut och dansa på krogarna idag och jag har tokheta kläder!
Här kommer listan nu då!
Snyggaste målen i dagens höjdarmatach:
5: Ronaldo, han spelar ju inte för pool=fult mål!
4: Gerrard, straff=ofta inte så snyggt!
3: Torres, snyggt spurtat förbi Vidic
2: Dossena, läcker lobb!
1: Aurelio, Underbar frispark

Återkommer med ett riktigt inlägg i dagarna, nu måste jag dricka öl!


Välkommen Bodd!

Vill börja med att hälsa bodd hjärtligt välkommen till mustaschbloggarna! Här har vi en kille som verkligen klarar av att bära upp en mustasch!
Grym helg va det nu igen! Diddy, pizzan och John S va här! Pizzan hade med sig beatsen, diddy hade micken och john S hade med sig kaptenen! Det slutade med att det gick åt 2, bra jobbat gubbar!
Till helgen kommer nog nästa gäng, tror det kan bli riktigt bra det med!
Sitter och väntar på att min och min kollega johans flygande jakob ska bli klar, den kommer bli kushligt go! mycket kärlek i den idag!
Tänkte lista de koolaste pinuptattooosen idag, men jag måste erkänna att jag har gjort för dålig research på detta område så jag har inte fått klart hela listan än så vi tar en annan!
Det blir de 5 koolaste mustaschbloggarna idag!
5: jonnysmustasch! Svårt val, men på grund av dålig mängd inlägg så hamnar han knappt 5a
4: jonasmustasch! Svårt val, men måste vara lite självkritisk!
3: boddsmustasch! Svårt val, men han kommer klättra, e ju ny i gamet!
2: andensmustasch! Svårt val, men mycket bra språk och även härliga bilder!
1: gurrasmustasch! Svårt val, men det e ju ändå grundaren, vår guru skulle man kunna säga!

Trevlig vecka på er!

Uppdatering

Då de senaste 2 listorna egentligen borde ha haft lite fler platser kommer dagens lista att bli de 5 tattooosen som e bubblare eller helt enkelt bortglömda på de två föregående listorna.
Va precis innen på gurrasmustasch och såg där att jag fått lite skit och kritik....men jag va beredd på det! Hoppas ni kommer ner nästa helg istället så ska jag bjuda er på både en och två grogg (Valfri smak).
Det e full rulle här varje helg nu, helt sjukt kul. Diddy och John x2 nu till helgen, ska bli intressant (franskt uttal). Sen skulle Lilleboman ha inkil imon, så då kanske man stöter på honom och Garnet ute imon, kan bli koolt.
Nu kommer listan, håll i er:
5: Kims "1986" på armen, kanske inte låter så koolt men den e i vitt så den syns inte typ, Skitkoolt alltså!
4: Pizzans halvklar skepp, den e kool halvklar, tänk er då när den e klar!
3: Gurras nuskoolflames, nuskool e kollt = gurra e kool
2: John S Ahlbergs Kapten, han har inte börjat på den än, men det ska ju vara en kapten så det e inte mycket att snacka om!
1: Dubbla vinnare idag! Det blir Jens och Rasmus "jäbos" och "jäbg", tror det skulle stå jäbo på båda men det blev inte riktigt som de hade tänkt sig, det e Koolt!
Trevlig fredag på er! 

Sicket lir

Har precis kommit ur duschen efter några hårda fotbollsbataljer i skolans hall här i halmstad, vi e ett gäng som kör varje tisdag och vi e kuschligt bra! Idag missade jag nog kanske 5 eller 6 helt öppna mål men jag slutade inte för det utan valde att stänka dit minst 10 bollar, alla i krysset typ. Va mest sugen på att blogga nu för att vill lista saker, idag kommer nog de koolaste tatueringarna på folk jag känner som är i färg.
Boman kom hem nu, har varit på bio, den där om män som hatar kvinnor. 3 av 5 whindjackor fick den!
Hasse e på mig att jag ska gå på spånken imon men jag ska försöka hålla mig till på lördag, fast det kommer väl bli att man vaknar som en missbrukare på torsdag eftermiddag nån gång.
Nu kör vi listan, det får bli färgtatueringar:
5: John S Ahlbergs ospelbara gitarr på armen
4: Carl-Magnus Hägers oldschooldädelsten på armen
3: Axel Estborns dam med hatt på armen
2: Fredrik Brillmans fyr på armen
1: Crall Sundbergs Pinuppa på armen
Märkte att alla satt på armen, e väl bara dom som jag har sett så det va kanske bara därför det blev så....
Kommer en lista med koolaste i gråskala med, funderar på att lista koolaste pinuppornar med, men får se. Nån som vill se en lista med några andra koola tatueringar? Va inte blyga
Sov gött

Hur kan en så bra helg sluta i sånn skit?

Jag vill börja med att berätta för john att jag har ju helt glömt bort en natt på museet 2, den ska ju vara med på listan.
Sen går vi tillbaka till fredagen, jag åkte hem till Kungsbacka för att träffa gamla kära vänner och va laddad. Va hos gurra och lira guitarrhero, jag dominera på The Kill på sång, som vanligt! Men Bodd va brännhet när han vänder basen och lirar åt fel håll, hur koolt som helst.
Lördagsmorgonen gryr och jag gör mig iordning för en heldag med trav och öl. Landar vid korsvägen strax efter 12 och där stöter jag på Krillesson som bjuder på öl, mitt leende är stort som solen. Möter upp Davvan och 45an på vagnen som ska ta oss mot travbanan, allt går fortfarande kanon. Snart är hela gänget samlat på Åby och ölen börjar vidga våra sinnen och pengarna satsas på helt fel hästar....men va gör det, vi hade ju skitkul!
Efter åby e det dags för bowling, jag löser över hundra poäng, med fel hand, blev inspererad av bodd.
Nån gång efter bowlingen så börjar det gå fel denna helg, vi beger oss mot casinot för att vinna tillbaka de pengar som vi förlorat på åby, när alla e inne så e det dags för 45an att gå in. Problemet e bara att han inte har haft något körkort på 6 år och hans pass ligger i Kungsbacka så vi lämnar casinot, 30 kronor fattigare då jag slängde kvittot och inte fick tillbaka min entre. Hade väl varit ännu fattigare om vi hade stannat men dessa 30 kronor fick jag ju aldrig ha kul för så det va skit.
Vi irrar runt lite på stan innan jag och henke bestämmer oss för att sticka hemmåt, 5 minuter sena e vi dock så vi får vänta på tåget en timma.
Kommer hem till kungsbacka och sluter upp med mannen som ligger bakom andensmustasch och några till. Går till PN och inser att de har börjat med inträde, de gräver alltså sin egen grav skulle man kunna säga.
Nu e vi på söndagen och jag ska sticka tillbaka till halmstad. Tåget e som vanligt 15 min försenat. Och under redans gång till halmstad lyckas tåget att bli försenat med ytterligare 1 timma och 10 min. Sjukt less blir jag och lite förbannad.
Så går det till när en grym helg tillslut slutar i skit.

måste ju ha en lista med så det blir de 5 koolaste texttatueringarna som nån jag känner har!
5: Fredrik Brillmans "Brillman" på bröstet
4: Gurra Brillmans "Brillman" på bröstet
3: Pappa Brillmans "Brillman" på bröstet (har inte sett den men känner på mig att den e kool)
2: Jakob Bomgrens "Hasta la victoria siempre" på armen, mest för att den sitter snyggt
1: Jonas Enokssons "més que un club" på armen, riktigt kool

snart kommer det lite andra kolla tatueringslistor

RSS 2.0