Välkomna

Vissa säger att natten e ung, jag menar istället att kvällen är gammal och jag ska snart krypa ner i sängen! Har dock två korta små nyheter jag måste berätta om. Den första e Han Ekstam, Tjörns stolthet. Han är ny medlem i bloggvärlden och jag råder er alla att besöka hans blogg. Den andra nyheten är Johan Fredriksson, sveriges svar på Perez Hilton. Även han e ny i bloggvärlden och de få inlägg han hittills bjudit på tyder på att en ny stjärna snart kommer att lysa starkast på himlavalvet!

http://hansekstam.blogspot.com/

http://svartajovan.blogg.se

Ingen fortsatt temavecka

Som ni kanske märkte så fortsatte inte temaveckan in i denna vecka, mycket på grund av skolorna nu har höstlov! Inte min skola dock, jag måste plugga, det e så orättvist!

Ska nu börja fundera ut va nästa temavecka blir, kanske dagens flight of the conchords scen eller dagens rätt!

Vem vet????


Söndagens låt

Jag måste börja dagens inlägg med att be så hemskt mycket om ursäkt, gårdagens inlägg va inte särskilt väl genomarbetat och som min mest trogna läsare påpekade, även fullt av fel! För att respektera denna läsares kärlek till ett visst fotbollslag har jag valt att byta söndagens låt, det skulle vara en låt som skulle föra era tankar till Anfield och händelserna som utspelades där idag men så blir det ju nu inte!

Söndagens låt kommer nu istället att bli en låt som jag hörde i bilen innan. Det är en fantastisk text på denna låt, förstår ju att vissa blir lite avundsjuka på oss västkustbor ibland! Problemet med dagens låt är att det krävs av er att ni väljer rätt låt idag, finns några att välja på men jag ska guida er så ni hittar rätt! I och med att jag ska guida er fram till rätt låt idag så kommer jag ju även avslöja vad låten heter, känns inte helt rätt med va ska man göra!

Här har ni den, Söndagens låt, låten ni ska klicka på heter Dom är ledsna!

För övrigt var det en fantastisk konsert igår med Randy, helt klart värt varenda krona, dock spela dom inte Lördagens låt!

Får se om vi kör även nästa vecka! Ha det görgött!


Lördagens låt

Idag blir det bara en kort liten presentation, ska nämligen iväg på konsert serö!
Det e en bra partydännga idag, man dansar och ler till denna låt!

Nu hinner jag inte mer, förlåt, dålig planering!

Fredagens låt!

Fredagens låt

Då jag inte riktigt kan bestämma mig vilka låtar jag ska ha med här funderar jag på att kanske fortsätta med dagens låt en bit in på nästa vecka. Men det får vi se när söndagen är klar.
Nu hoppar vi raskt in på Fredagens låt, som kommer bli en ganska lugn bit. Det är en låt som jag hörde för första gången när jag körde min bror och några vänner till en maskerad. Dom va görsöta! Vi åkte i Sachas fantastiska vrålåk och alla va glada. På vägen hem höjde jag volymen och sjöng med för allt jag va värd.
Idag tar jag även ut en bubblarlåt för idag spelar Blåwhitt, bubblarlåten har ni här!

Men här e den riktiga dagens låt: Fredagens låt!

För övrigt vill jag tacka Johan för hans fina kommentarer, förstår att han tyckte det va enkla vägen i Tisdags, men jag ville promota lite med.

Trevlig helg!

Torsdagens låt

Tycker det e lite tråkigt att ingen läser och kommenterar min blogg, skriver jag för blinda ögon, eller döva öron, eller va säger man? Skit i det, vi går på torsdagens låt istället!
Dagens låt är faktiskt en livelåt så ljudkvaliten kanske inte är den bästa, men det gör inte så mycket, ni kan leta upp en vanlig version själva om ni vill höra. Mannen som framför låten är kanske inte främst känd som musiker, utan som........ja, det håller vi lite hemligt! Han har en fantastisk stämma, otroligt utseende och ett bra band bakom sig. Nu blir det nog inte så mycket mer om låten utan en länk bara! Torsdagens låt!

Om ni vill ha mer tips om de artister som det länkas till så hör av er så kanske jag kan ordna en date, vem vet!

Onsdagens låt

Efter att ha valt 2 låtar som kanske inte var så kända för er så kommer Onsdagens låt att vara ungefär i samma tema. Fast idag så måste jag varna känsliga lyssnare. Om ni är mörkrädda och lättskrämda så bör ni lyssna på dagens låt i sällskap med en vän eller två.
Senast jag talade med en av medlemmarna i bandet satt han i ett träd, han gillar träd och höga höjder! Jag bad han att berätta lite om låten som nu har blivit Onsdagens låt, men det ville han inte....
För övrigt har jag hört rykten om att bandet i fråga precis har skaffat två nya medlemmar, men dom är inte med på denna låten.

Här kommer nu Onsdagens låt, glöm inte att lyssna på hela låten!

Tisdagens låt!

Igår glömde jag att meddela er att när ni väl sätter er och lyssnar på en låt så måste ni lyssna på hela! Det e viktigt!
Nu går vi direkt över till dagens låt. Tisdagens låt e en lite poppigare låt. Lite mer fart och fläkt och det gillar vi ju.
Historien bakom denna låt kan jag inte så väl, så den kan jag inte berätta, trots att jag nästan lova det igår. Men jag kan ju inte sitta här och ljuga.....eller????
Vad jag har hört så handlar låten om hav och kärlek, kanske lite om att gräset inte är grönare på andra sidan bron. Männen som skrev låten är 4 killar i sina bästa år, söta och otroligt välhängda! För övrigt har jag inte så mycket mer att berätta om dagens låt förutom att ni kanske behöver klicka på play för att låten ska starta.
Här har ni den!!!! Tisdagens låt

Temaveckan e igång! Dagens låt e temat!

Jag va så sugen på att dra igång en temavecka här på en av världens mest inflytelserika bloggar så jag gjorde det. Då jag bestämde mig för detta igår så blev inte temat världens bästa men ändå perfekt för att mjukstarta bloggandet med igen.
Meningen med detta tema som jag har valt är att förgylla era dagar med musik som hör dagen till. Det kommer att bli en del kända låtar och även några som är mindre kända.
För att ni läsare ska kunna få ut så mycket som möjligt av denna blogg så är det en fördel om ni har tillgång till spotify då vissa av dagens låtar kommer att länkas dit. Om ni inte har tillgång till spotify får ni försöka lösa det, det e faktiskt 2009 nu!

Måndagens låt:
Dagens låt kommer att vara en låt som satte prägel på helgen som var här i Halmstad. Den spelades ett antal gånger och förgyllde både dagar och nätter. Innan i lördags var den här låten inget som tidigare hade spelats för mina öron men jag måste säga att den fick mina fötter att röra på sig och mina mungipor att stiga mot ögonen!
För att få så många som möjligt att få tillgång till den här första låten har jag valt att länka till youtube, där kommer ju alla att kunna höra låten.

Inför morgondagens låt kommer jag att hinna göra lite mer research och förhoppningsvis lyckas få med koppling mellan låt och dag och även lite mer bakgrundsfakta. Men lovar dock inget!

Här har ni länken till måndagslåten: http://www.youtube.com/watch?v=-zHVW7Zy_vg

Söndag

Idag satt jag och tänkte för mig själv: "Ska jag blogga?" så det gör jag! Jag skulle vilja blogga om nått kul men det e svårt. Jag har dock kommit på vad jag skulle haft för mutation om jag hade varit en mutant. Jag hade varit mutanten som såg bra när glasögonen fästs vid snoken. Jag hade också kunnat gömma saker i min mustasch. Den e riktigt frodig nu. John S Ahlberg mutation är att han har litet huvud. Han kan kolla så kusten e klar genom att sticka sitt huvud igenom ett nyckelhål. Pizzan kan döda folk med sin blanka och skinande flint, han kan även äta hur mycket mat som helst. Men den fräckaste mutationen har Diddy, han kan somna när som helst!

Mutanter är fräckare än cowboys, robotar e också häftiga!

5 filmer jag måste se:
5: District 9
4: Natt på museet 2
3: Gudfadern (alla)
2: Scarface
1: Alla X-menfilmer som någonsin kommer att komma ut! (Även serier)

P.S Tobbe e klar

RSS 2.0