bucket list

Jag har inte skrivt på typ en vecka nu för jag har filat på min bucketlist. Den är inte klar än men jag tänkte berätta lite om den. Under tiden jag filade på den märkte jag att det var lätt att bara få med resor på den, det gilla jag inte så jag va tvungen att använda all min hjärnkapasitet för att inte bara ha med resor.
Tänkte börja med att gå igenom två av de resor jag ska göra innan jag dör.
1. Segla i Karibien och leta gamla piratskatter.
Det är väl inte så konstigt att jag vill göra detta, det vill väl alla. Tänk att segla runt bland öarna, kika lite i kikaren, dricka rom från flaskan och gräva lite här och var och hoppas på det bästa. Det ska jag göra innan jag dör.
2. Åka hurtigrutten.
Nu låter jag kanske väldigt gammal men glöm inte att jag ska bli ännu äldre innan jag dör. Jag tror hurtigrutten är riktigt häftig. Åka in i de norska fjordarna och ha höga berg vid sidan om oss. Se ett gäng späckhuggare och kanske till och med nån annan häftig val. Eller varför inte ett troll, dom finns ju i Norge med.
Nästa gång ska jag nog berätta om en punkt som inte är en resa.
Tobbe, svara när jag ringer!

Nu har jag det

Tack vare min kära sambo Pizza har jag nu kommit på va jag ska göra.
Jag ska göra en Bucketlist, en sån där lista med saker jag ska göra innan jag dör. Ska börja fila på den nu och ska försöka uppdatera er på hur det går med listan lite senare.
Kan ju redan nu avslöja en sak som ska vara med, jag ska innan jag dör vinna något, gärna någon nationell tävling men nöjer mig även med en något mindre tävling.
Här ska filas på lista!

Gött att plugga ändå

Det är det faktiskt, men ibland e det lite trökigt. Har ju hur mycket tid över som helst så måste bara omsätta tiden till nått kul.
På söndag smäller det. Då ska jag göra säsongspremiär i handbollen. Aranäs har ringt 2 gånger nu och velat ha med mig, har tyvärr inte kunnat då men på söndag är jag hemma och då ska jag lira. C-laget möter Kärra tror jag, kommer bli en fantastisk match. Tyvärr kan inte min vapendragare på kanten vara med, han skulle på Vm i bowling i Tommelilla eller nått sånt. VM-guld smäller ju lite högre än C-lagsmatch mot Kärra så jag förstår att han står över den här matchen. Frågan är vem jag ska kontra med bara. Undra om Robban är med fortfarande..... får kolla upp det.
Nu ska jag gymma så jag orkar spela på söndag, en veckas träning borde nog räcka för att orka med en kvart på plan, eller?
Måste hitta på något roligare att skriva, det e ju skittråkigt att läsa vad jag skriver ser jag nu....

Trött

Idag sov jag till 2, det gjorde jag igår med. Det kanske låter normalt för en student som kan vara hur länge han vill om kvällarna men så är det ju inte riktigt för mig. Jag har ju lagt mig vid 12 båda kvällarna och har alltså fått mig 14 timmars sömn per natt och inte nog med det, jag är fortfarande trött. Men skit i det nu, här ska bloggas!
Min plan att bli rik har inte lyckats än men jag jobbar på det, var på travet i måndags och vann en gång så jag gick plus minus noll. Det blir jag ju inte rik på så jag får fortsätta jobba. Jag orkar inte skriva mer, e för trött, ska nog vila lite.
För övrigt hade det varit ball att ta en öl med StorEnok snart.

Nu då

Efter en seg dag som mestadels tillbringats i soffan var internet återigen helt slut. Kom då på att jag har ju en blogg, en mustaschblogg för att vara mer exakt, så det är dags att få liv i den här fantastiska sidan igen!
Jag har bestämt mig för att bli lite rikare, har inte riktigt kommit på hur än men det löser sig hoppas jag! Tror nog jag ska vinna pengarna för jag e dålig på att göra slag i mina fantastiska idéer som jag brukar ha.
Nu när jag ska bli rik måste jag skaffa mig ett entourage och just nu finns det ett fåtal platser lediga. Jag behöver två goa gubbar till, en manager, en pr-ansvarig och en massör. Chafför, kock, musikchef, elektriker, snickare och go gubbe 1 är redan upptagna.
Kanske ska bli författare, det kan man nog bli rik på. Har ju en fantastisk bra idé för en bok, det e ju bara det där att ta tag i saker!

RSS 2.0