Ursäkta

Ber om ursäkt för gårdagens patetiskt dåliga blogginlägg.

OS

Det andas OS i hela världen, eller i alla fall i de delar av världen där människorna vet vad snö är! I och för sig är ju Senegal med i OS med men har svårt att se att febern är lika hög där som den är här i vårt snötäckta land.
Känner dock att jag inte riktigt har hunnit kolla så mycket som jag vill.
Igår va det dock mycket sappande på TVn. Inte nog med att det va OS, även Champions har ju dragit igång. Fjärrkontrollen kan jag säga. Skulle velat haft en sån där häftig TV där man kan kolla på flera kanaler samtidigt!

Dagens OStips är för övrigt att det inte blir några svenska medaljer men då jag inte är någon expert så får jag överlåta tipspandet till OSexperterna Fredrik Larsson och Jonas Enoksson, fantastiska människor!

Nu ska jag äta, så jag hinner inte skriva mer......

Vi söker fru.......åt Krille

Nu är det dags igen, Krille behöver sin fru men det går inte riktigt som planerat.
Problemet ligger inte hos Krille själv och inte heller i den fantastiska facebooksida som är skapad i Krilles ära.
Problemt ligger hos er, ni kvinnliga läsare som vägrar göra er mödan att besöka denna fantastiska man!
Sidan fungerar, det finns många bevis på det, men den fungerar kanske inte riktigt som det var tänkt från början.
Jag ska här och nu avslöja häpnandsveckande siffror:
Sedan Krilles sida startade så har 39 av de manliga medlemmarna på sidan skaffat sig en fru genom just denna fantastiska sida. Senast var det min käre vän Crall som lyckades binda till sig en hona. Detta ser jag absolut inget fel i, men ni damer måste börja fokusera mer på Krille. Jag vet att det kan vara svårt, det finns mycket manligt ögongodis bland medlemmarna. Men från och med nu så inför jag en ny regel på sidan!

Ingen kvinnlig medlem får dejta, ringa, sms:a eller knappt kolla på någon av de manliga medlemmarna innan ni har tagit kontakt personligen med Krille!

Vad jag vet har fortfarande ingen tagit åt sig äran av att vara den 100, 200 eller 250 medlemmen! Ni har dejter att hämta ut! Jobba lite nu, bjud in alla kvinnliga bekanter ni har och så skaffar vi först en fru till Krille sen kan vi lösa en till mig!

Länk till sidan

Alla hjärtans dag

Jag kommer inte att skriva något om dagens rubrik, bara viktiga grejjer om andra saker.
För det första så är 2010 års första femkamp i ett aktivt planeringsstadie. 85 och 86 kaptenen har blivit meddelade om vilket datum som är prelimenärbokat och grenarna är spikade! 83 kom bli livsfarliga i år, räknar med vinst och tror att 86 kommer att få arrangera nästa arrangemang.

För övrigt har Bodd tagit tag i Maffia Wars igen, det va på tiden måste jag säga! Har aldrig funnits ett bättre spel, kanske rubiks kuben i och för sig!

Tänkte på något jävligt bra upplägg för bloggen igår men det har jag glömt nu.

Om ni är sugna på att dans så kan jag faktiskt ta och rekomendeta två svinbra låtar. Första är en Bodyroxlåt, fantastiskt bra, Lucianna sjunger med sin ljuvliga röst och jag kan inte sitta still. Jag har gått och blivit en Dancekille! Här har ni låt nummer 1, spotifylänk blir det!

Den andra låten är gamla smörpopparna i Feber som har sadlat om till den enda vettiga genren, dance! Med nya hitten "i den döda staden" har det lyckats med något som få människor tidigare har lyckats med, nämligen att få mig i rörelse!

Jag sa tidigare 2 men menade självklart 3. Den sista låten var min käre gamle bloggkompis HansGunnar som introducerade för mig! Ingen längre presentation behövs, men tänk Dance Dance Dance

Låt Dancen ta över världen!

RSS 2.0