Grattis emilia

Idag fyller min kära klasskamrat Emilia år, så ring och gratta henne!
Hon ordnade kalas igår också och det va kul, 11 va det samling utanför Bolaget, detta va dock inget Emilia hade planerat utan det löste jag Hasse och Freddan själva. Efter att tippet va inlämnat, läsken va handlad, presentpappret låg i påsen och maten betalad så drog vi oss mot bolmens för att ta oss en öl eller två i solen. 5 timmars solbadande blev det väl ungefär med lite kubb, rosé, Horserace och korsord. Innan kvällen skulle fortsätta så fick man ju svida om till kalaskläder och skölja ur håret.
Nu väntade grill och för Emilia även ett jättepaket. Paketet fick hon inte öppna direkt eftersom vi ville att Johan skulle få svettas lite där inne, så vi grillade, drack lite och hade det bra i kvällssolen. 40 minuter senare tyckte vi nog att det va dags för Johan att komma ut, så Emilia fick öppna sitt paket, hon blev nog både glad och rädd.
Kvällen fortlöpte med mera Horserace och lite mer läsk, utgången behöver vi inte prata om då det sällan e kul!
Listan idag är mina favvokaraktärer i tecknade serier.
5: Butters, barn i South Park
4: Stewie, barn i  Family Guy
3: Skalman, trött sköldpadda i Bamse
2: Bender, robot i Futurama
1: Lou, polis i Simpsons

Ses imon

Beachvolleyboll och solbränna

Som student som missar man mycket av det goda i livet. Till exempel så saknar man ju att gå upp halv 6 på morronen för att dra på sig arbetsbyxorna och sticka iväg till jobbet. Man får inte vara med om de otroligt sköna rasterna på jobbet. Och man får inte uppleva de sura gubbarna som kommer och gnäller när det inte va som det va förr.
Istället får man slita i sanden på beachvolleyplanen, överkroppen blir brun, sanden fastnar i svetten och man kan inte vila med lite vatten, det e öl som gäller.
Ibland saknar jag truckarna på lagret.
Kom på innan idag att det finns vissa bokstäver som är koolare än andra...Den listan kommer nu.
5: L, skön stil och börjar många bra ord, tex lim och likör
4: Z, oväntade vinklar på denna bokstav, inte så vanlig men jag säger bara Zorro
3: S, lite mjukar än de två tidigare och så börjar både sprit och spånk på denna bokstav
2: O, rund och skön, ser likadan ut hur man än vänder den, utan O hade vi aldrig vetat om Ö och då hade vi inte kunnat dricka Öl
1: V, lätt att skriva, kan skrivas koolt, vass, vis och vin är ord vi vet om tack vare V!

Poker nu, önska mig lycka

Skaffa ny frisyr?

Sitter och lyssnar på Dundertåget och funderar på om jag ska göra som dom säger: Skaffa ny frisyr! Såg en jävligt kool frisyr på TV för några dagar sen och det e så jag kommer se ut i så fall. Hörde också att det e mustaschkampanj igen, kanske man ska vara med i! Så man lever upp till bloggnamnet.
E så fruktansvärt trött nu så jag orkar inte skriva mer idag, jag skriver ju så ofta nu så det gör väl inget. Men lista ska vi ha med.
Det blir nog mina favvokaraktärer i tv serier, inga tecknade får va med idag, det tar vi nästa gång!
5: Ted, advokaten i Scrubs. Med kommentarer som: "Chicks huh, they all soft and cuddley and you never get to be with one" så lyckas man komma in på listan
4: Todd, kirurg i Scrubs. High 5 kung, då platsar man med.
3: Bret McKenzie, musiker i Flight of the conchords! Koolaste tröjorna i dumburken
2: Jemaine Clement, musiker i Flight of the conchords! Koolaste rösten i dumburken
1: Klimpen, mobbare i Bert! Står det blääää på din skinpaj så ska ingen kunna vinna över dig!


Ska bättra mig, ses snart

förseningar och dans

På grund av sjukanmälningar och andra difusa återbud så kommer inte temaveckan att dra igång riktigt än. Funderar på om jag ska lägga ner den temaveckan och satsa på en ny.
Sitter och designar en dans nu, ganska kul, inte så intressant, men snyggt!
För övrigt va det e kushligt rolig match igår, trots att vi inte gick vidare fick jag se både snygga och konstiga mål! Hoppas att det blir lika kul att kölla idag..
I helgen va det påsk, det va kanonkul, va hemma hos anna J (hon med listan om snyggaste killarna i KBA som jag vann). Hon hade lagat glutenfri pastasallad som jag fick smaska på.
Till helgen ska Tini ha kalas, ska på nått fångarna på fortet grej, hoppas jag inte hamnar i cellen bara för det e nog roligare att vara med och leka! Undra om fader foraaaa e där??? Sen ska vi ut och göra stan osäker, det e jag bra på!
Listan idag handlar nog om nått sköjj, ska bara tänka ut nått bra.....
Kanske goaste potatisen....
5: Pommes Fritts
4: Bakad
3: Klyft
2: Chips
1: Pommes Pinnes

Nu får det va nog!

4 klara tror jag

Har tappat räkningen lite på hur många som e klara, tror jag ljög i rubriken men orkar inte ändra, 5 ska det nog vara.
Vill också döda ryktet om att Erik Niva ska gästblogga, det e inte sant, han tacka nej!
För övrigt e jag hemma i KBA nu, ska bli kul för anna ska ha kalas på lördag och då ska det drickas öl till den ljuva musiken av solnedgång! Tror nog påsk är en av mina favvohelger! Kommer listas här lite längre ner, de bästa helgerna!
Såg John S Ahlbergs kommentar om att vara full som strandaktivitet och vill bara säga att det e mest jobbigt att vara aktiv när man e full, därför kom inte den med!
För övrigt så gick det ju skit igår i jävla champions, men det vänder vi, 3-0 vinner vi med borta, torres gör 2 och Ngog avgör antagligen. Ngog kommer göra något magiskt som bara en spelare till i världen klarar av att göra, Bendtner!
Bästa helgerna då!
5: 6 Juni, helg som kommit starkt de senaste åren!
4: Midsommar, svårt att få en lyckad midsommarfest då inte många vågar hålla i den pga nubben!
3: Påsk, ofta de där första goa vårkänslorna, gött asså!
2: Nyår, chans till ändring, bättring och förnyelse, lyckas sällan men ändå!
1: Julen, uppersittarpokern gör helgen magisk
hej på er

1 klar, 6 kvar

Jag har börjat ladda enormt för nästa temavecka nu, temat som jag snott från gurrasmustasch e som sagt gästbloggare. Så jag kan luta mig tillbaka veckan det händer. Funderar nu även på att dela upp det i två veckor, en maskulin och en feminin, fast jag känner nog inte 14 pers som är skrivkunniga. Får se hur det blir, det e nog några veckor kvar. E det nån ni vill se som gästbloggare så hör av er.
För övrigt har allsvenskan börjat och det e koolt, idag drar det igång på riktigt när Söder gör årets snabbaste mål.
Och imon e det champions igen, vhicken vecka.
Bästa strandaktiviteterna kommer idag:
5 Sola
4: Bada
3: Bada med något som flyter i stora vågor så man kan åka på dom
2: Frisbee
1: Boule!

Nu ska jag leta fler bloggare!

Jorå

Blev gott sugen på sommar i helgen, har varit en sån där go helg när man mår riktigt gött. Sol, lite basket, en öl, lite fotboll, lite vin, mer basket, en öl, vila lite i hasses hängmatta med en öl, se på solnedgången, lite dans och nattamat på det! Kan en dag bli bättre? Självklart kan den det! Men bra va helgen i alla fall. Funderar på att skaffa lite gästbloggare, har änna tappat suget på det här, temaveckan tog musten ur mig. Tror nästa temavecka kan bli dagens dansmove! fast jag vet inte hur man lägger upp filmer än så det kan nog ta ett tag tills den veckan kommer!
Dagens lista kommer vara drömgästbloggaren!
5: Gurra från gurrasmustasch, tror han kan göra en bra gästblogg
4: Steven Gerrard från Liverpool, skulle också kunna säga nått intressant
3: Bodd från boddsmustasch, något om flygplan hade varit intressant att läsa
2: Anden från andensmustasch, om hur det är att vara bror med jonasmustasch kanske
1: Daniel Sundin kanske, om the metallwagons öde och resor!

Ha en trevlig vecka, och gladpåsk om vi inte ses innan!


John S Ahlberg

Då va jag tillbaka då efter en liten paus så här direkt efter modeveckan. Dagens blogg kommer att handla om John S Ahlberg och enbart om John S Ahlberg.
Allt började med att John S Ahlberg var här i Halmstad och hälsade på, tror det va då jag hörde talas om kaptenen som skulle bli John S Ahlbergs nästa och snyggaste tattoooo.
Sen blev det förste april och John S Ahlberg åkte för att tatttooooera sig. På kvällen hörde jag ett rykte om att Kaptenen hade blivit en Cowgirl, men förste april som det va tog jag det med en nypa salt. Idag valde jag att konfrontera John S Ahlberg med ett sms. Till svar fick jag världens koolaste MMS. Innan tyckte jag det va ganska koolt med tattooooos, men alla jag har sett tidigare är töntiga. I MMSet fanns det med en bild på John S Ahlbergs mage/sida. På all denna hud som finns här fanns det nu även en cowgirl, snygg va hon också. John S Ahlberg är nu utsedd till världens koolaste kille.
Idag kommer jag att lista John S Ahlbergs koolaste saker:
5. När jag mötte John S Ahlberg med en gatuskylt och en röd matta över axeln som han ansåg skulle bli en grym inflyttningspresent.
4. Johns hälsning på Amy Diamond när han blir rädd och gömmer sig bakom stolen.
3. Mitt och Johns Aquamedley på Arvika
2. Johns kaptentattooo
1. Johns Cowgirltattooo!

Nu ska jag spela basket i torsdagens outfit!

RSS 2.0