Måndagsångest

Sicken helg det har varit, hade lite högre förhoppningar på den men den va bra ändå.
I lördags va det tenta, efter 2 timmars frenetiskt skrivande så va det klart och det belönades självklart med en öl och en whiskey hemma hos Hasse. Sen va det dags för hockey, roligare än va jag trodde det skulle vara. 12-1 blev det tillslut och Lejon vann en halsduk i puckkastningen, jag kastade mot fel tekningscirkel så det blev inget pris för mig. Hockeyn avnjöts självklart med Koffert och whiskey.  Sen va det dags för kalas och det slutade som det brukar göra här i halmstad, på gyllene M:ett.
Söndagen börjades med en promenad till Hasse för bakispizza. När söndagen var över hade vi knäckt 5 filmer och 13 öl var. Det va en bra söndag, fast dagen måndag e inte lika kul. Vi kom på att Hasse fyller år idag så det va därför det blev kalas igår med, det kom vi på sent igårkväll.

Efter att ha sett 5 kushligt bra filmer igår tänkte jag lista de fem filmer som jag vill se nu!
5: Patrik1,5
4: Zoolander 2, har bara hört rykten om att den e påväg
3: Oldschool, såg den igår men kan tänka mig att se den idag igen!
2: Transformers 2, den kommer bli kushligt kool
1: Kenny Starfighter!!!!!!!! Måste ju få en oscar nästa år, annars e det ju konstigt!

hej

Tentaplugg

Då va det daks, tentaplugg som gäller denna vecka. Inte så tråkigt som det låter kanske men heller inte så kul som man kanske hoppas att det ska vara. Lite Fu Manchu i bakgrunden gör det så mycket lättare, jävla gung där. Sugen jag blev på att se dom igen och vips så vet jag va dagens lista ska va, top 5 konsärer.
Längtar redan till dagens lista, kan nog inte hålla mig, jag kör den nu:
5. NOFX i Lund 2003 kanske det va, dan innan midsommar va det i alla fall och det va grymt
4. Hellacopters i Halmstad 2008, avskedsturnen med riktigt bra låtar
3. Clutch på Sticky i Götet 2007 tror jag det va, tyngre sångare får man leta efter
2. The Bronx också Sticky också 2007 tror jag. Bra drag, tog mig tillbaka till 90talet lite, också kool sångare
1. Refused på Kings-Ton 98 tror jag. Mest för att den e kult, hade kanske inte toppat om jag sett den idag, men då va den grym.
Måste ha med några bubblare med: Fu Manchu i Malmö, Rocket from the Crypt på hultsfred, danko jones i lund och Millencolin i London va kul med. Och Bruce på Ullevi.
Ska nog se Danko Jones i mars igen tror jag, kan bli bra.
Kan annars rekomendera er alla att hålla er inne på Lördag, jag har redan börjat ladda inför lördagskvällen så jag kan inte garantera någons säkerhet. Vi börjar med tenta, sen hockey med whiskey/kaffe, sen ses vi nog inte mer förrän på söndag.
Ha det gött!

En alla hjärtansdag utan kärlek som va grym!

Tänkte börja med att gratulera Martin tilll segern i gårdagens Füssballturnering, det va bra av dig att du lyckades vinna i ditt eget spel. Som regerande mästare kände jag pressen redan i första matchen och åkte då på storpisk men 5-0. Jag trodde ju att jag skulle kunna spela med en hand och ändå vinna men så blev det ju inte då Martin har stått vid sitt bord minst 4 timmar om dan sen senaste turneringen. Jag blev tillslut delad 3a så jag e ganska nöjd ändå.
När man blir av med en titel såhär så får man ju skaffa sig en ny, och det löste gurrasmustaschs läsare åt mig, så tack för det.
Det va riktigt bra hockey igår också, inte frölunda då för dom sög ju tydligen. På hedens bandyis ställde sig 10 laddade grabbar så fort grindarna hade öppnat. Det va matcher som hade allt, mål, tacklingar, assist, armbågar, varm choklad och även ostmackor. Matcherna tog ut sin rätt under kvällen då man gick sovandes på krogen med grogg i båda händerna.
Mest spelade banden i min pod just nu är:
5. The faint
4. jacks mannequin
3. The bronx, nya skivan e grym
2. Municipal Waste
1. Municipal Waste, blir både etta och tvåa då dom e askoola!

Tackhej


Dan före dan

Idag e det bara en dag kvar tills det avgörs på gurrasmustasch, klart man e lite spänd.... fast nu till något helt annat.
Imon e det dags för årsdebuten på skrillor, klockan 10 på heden e det match! I halvtid kommer det bli varm choklad och ostmackor, vet inte va jag längtar till mest.
På kvällen e det dags för att försvara titeln i Füssballturneringen hos mellström, räknar iskallt med vinst. Kan nog bli en eller kanske 2 öl också.
Sen på söndag e det dags för mustaschen att åka av, det e ju ingen som tycker jag ska ha kvar den så den åker.
Koolaste hårväxten i ansiktet:
5. Polisonger, jag kan inte få några, gött avundsjuk
4. Skägg, ju mer desto bättre
3. Näshåret, så där lite lagom irriterande men nån kool funktion har det nog
2. Ögonbryn, gärna ett unibrow, funderar själv på att sponsra McD med ett M ovanför ögonen
1. Mustasch så klart

Trevlig helg, glöm inte den nya, andensmustasch

Passa på innan söndag

Nu tror jag att jag har bestämt mig, på söndag ryker mustaschen! om ingen lyckas övertala mig!! försök göra det, för jag vet inte riktigt om jag egentligen vill göra mig av med den.
Vill även passa på att välkomna den senaste ägaren av en mustaschblogg, anden. Antar att han kommer ha andensmustasch men vet inte riktigt än då detta är ett insiderscoop, inte äns Aftonbladet har lagt upp denna nyhet än.
Johan kom hit nu, han ska bjuda på fruktsallad så jag e skitglad! Och john s, du kanske får en mössa i helgen, det e inget farligt djur på den men det e nått annat du gillar!
Dagens lista kommer här och nu och idag listas de 5 koolaste klädesplaggen!!!!!
5. En askool hatt, typ en cowboyhatt!
4. Solglasögon, fast inte alla och inte på alla, man måste kunna bära upp dom!
3. Virkade mössor, märket Zajmon dominerar marknaden just nu!
2. Ögonlapp, pirater har ögonlapp, pirater e koola, ögonlapp e kool!
1. Mantel, de koolaste hjältarna har en, man kan dölja ansiktet med den, man kan skydda sig mot regn eller stänk från en bil eller skydda en fager dam från att bli blöt! Koolt

Glöm inte att rösta på gurrasmustasch.blogg.se och så har jag två bubblare tíll min egen lista idag. Don Johnsons vita kavaj i Miami Vice och ett par heta speedos!
Ha det gytt!

Tack ska du ha anna!

En av årets viktigaste omröstningar har nu startat på gurrasmustasch.blogg.se. Se till att ta del av denna tävling och var även aktiva och rösta!
Va på inflyttningsfest igår och ute på PN en sväng, riktigt kul faktiskt. Får passa på att svänga på benen lite när man e tillbaka i Kungsbacka.
För övrigt så har jag stått i skamvrån ett tag nu efter att Bodd påpekat att Cosmo Kramer saknades på Koolaste rökarlistan. Hade det varit top 6 jag hade rankat hade Kramer kommit 2a tror jag, han slår fortfarande inte klintan, men ganska kool e han.
Har suttit och spelat OS på Wii nu på dan, fruktansvärt roligt, dock tråkigt när kontrollerna inte fungerar så man förlorar.
Här e de fem roligaste grenarna i alla fall!: 5. Diskus, ganska lätt gren men ändå rolig.
4. Höjdhopp, bra gren att psyka i
3. 400 meter, helt slut blir man, och så brukar john stanna i blocken!
2. Simhopp, svår men rolig, ganska i alla fall
1. 70 meter pilbåge, bra gren som man kan vinna mycket poäng i!

Hoppas eran helg varit trevlig.
Tack igen Anna
hej på er

mustasch eller inte, det e frågan!

Får passa på att skriva nått så länge motivationen finns...
Till skillnad från min mustaschbloggkollegor jonny och gurra så är det ju faktiskt så att jag bär en mustasch. Nu e det ju dock så att jag funderar på att raka av den, men kan inte bestämma mig riktigt. Jag har fått för mig att den är stilig och att det är i mustaschen som både fotbollstekninken och charmen sitter. Vi får se hur det blir, kom gärna med förslag om den ska vara kvar eller inte.
Hörde talas om en hatlista idag, det e koolt. Tror det va Barca, thaimat och Per Gessle som va med på listan, vet ni vems listan var så hör av er...kan kanske vinna en mössa då, fast jag lovar inget.
Håller på att virka en askool mössa nu, men garnet e slut och jag orkar inte gå och handla, så jag har inget att göra, men det ska ni vara glada för för nu kan jag ju sitta här och blogga istället.
Hatlista: 5. När garnet tar slut och jag inte kan virka
4. När jag virkar fel och måste dra upp massa maskor och börja om.
3. När jag e i slutet av en mössa och bara vill få klart den men inte orkar virka längre.
2. vet inte riktigt, hatar ju egentligen inte så mycket, e oftast positiv
1. vet inte denna heller, men kanske kommer på nån gång och kan kompletera
Idag ska jag spela fotboll, önska mig lycka till, eller det behövs inte, jag har ju kvar mustaschen.

Ha en trevlig tisdag

ok, jag ger det ett försök igen

Jag har åter hittat lite insperation för att skriva lite här på bloggen. Det är då inte som man kanske borde tro gurrasmustasch som ligger bakom detta utan det är den för mig helt nya jonnysmustasch som är insperationskällan.
Antar att ni alla såg årets match i natt, Super Bowl. Jag som student behöver ju inte tänka på något jobb att gå till dan efter så jag såg hela matchen. Det blev spännande tillslut, det trodde jag inte, men kul hade jag.
Jag har funderat på att börja röka, så jag blir lika bra som Balic, fast jag börjar nog röka pipa i så fall, det e ju dödskoolt. Såg för övrigt Juno i fredags, det är hon som inspererade mig till det här med piprökning. Nån som har bra tips om en snygg och bra nybörjarpipa? Juno va förövrigt grym!
Dagens lista kommer att vara top5 koolaste rökande skådisar, den kommer snart.
Riktigt kul dag att sitta på nätet för övrigt, transferfönstret stänger ju snart. Har dock inte läst om den där jättebomben än, men det kommer nog. 8 minuter kvar ju, fast det skulle väl förlängas ändå!
Ok nu kör vi: 5. Ellen Page, Juno, hade hamnat högre om hon verkligen hade rökt ur pipan istället för att bara ha den i käften.
4. Gary Oldman i interstate 60, pipa här med, fast den e magisk!
3. Gandalf i sagan om ringen, han blåser ändå ut ett skepp, stenkoolt ju, jag kan inte äns göra ringar
2. Johnny Depp i Fear and loathing in Las vegas, han snackar friskt min ciggen hänger kvar, koolt
1. Clint Eastwood, ingen bär en cigg som clintan

Ska försöka hålla er uppdaterade nu, glöm inte gurrasmustasch.blogg.se och jonnysmustasch.blogg.se, bra skit!

RSS 2.0