Fredagens outfit

Då va tentan avklarad, svår som attan va den men förhoppningsvis löste jag den. Skönt att ha det störningsmomentet borta från hövvet i alla fall så man nu kan koncentrera sig helhjärtat på micken, beatsen och kaptenen.
Ikväll är det Dundertåget, kommer bli ofantligt bra och det är också Dundertåget som inspererar till dagens outfit, det blir lite rock över temat idag.
Som rocker är det viktigt med ett par tajta jeans så det har modellen valt idag, stretch dessutom. Där benet slutar och foten tar vid övergår också byxorna till ett par leopardskinnsmönstrade Vans. Vet inte riktigt hur många leoparder som fick sätta livet till för dessa skor men det kan inte varit så många för dom e inte så stora. Led Zeppelin t-shirt e ganska hårt, ännu hårdare blir det om man drar av armarna och gör det till ett hemmagjort håådrockslinne som dagens modell har gjort. Runt hövvet idag har modellen knutit någon form av sjal. Häng är inte koolt när man e rocker så därför används idag ett skärp till att hålla byxorna uppe, att det sedan är döskallar på skärpet gör det bara bättre. Kring handleden finner vi även ett välanvänt nitarmband, så välanvänt att nitarna har ramlat av!


Nu e det dax att knäppa upp en öl, det gör rockers ganska ofta, och sedan ska det lagas mat.
Syns på dundertåget!
Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Emma

Den här outfiten gillar vi ;) Och ölen låter som en himla bra idé :P

2009-03-27 @ 14:54:51
Postat av: ElinPelin

Sexigt värre :P

2009-03-27 @ 15:23:00
URL: http://missdoe.blogg.se/
Postat av: sofia

veckans bästa än sålänge..kommer det komma en lista på veckans bästa enligt dig kanske? fast outfitsen är ju så pass olika så det komemr vara svårt att bestämma, näst intill omöjligt...

2009-03-27 @ 15:24:16
URL: http://metrobloggen.se/musketoren
Postat av: DG

Fan va snygg du e! Röj lite för mig med på Dundertåget!

2009-03-27 @ 17:12:20
Postat av: Anna

händer det något skoj i morgon då? :)

2009-03-27 @ 21:01:03
URL: http://[email protected]
Postat av: john

du va snyggast i... alla tror jag...

2009-03-27 @ 23:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0