En låt

Vill bara tipsa om en låt, skaffa spotify och lyssna på den här!!!!!

Sen vill jag tipsa om TGJs gästblogg på gurrasmustasch.blogg.se, grym e han!

Nytt försök

Nu ska jag åter ta och försöka dra ihop en temavecka med gästbloggare! Jag kommer jobba hårt får att få med de allra bästa!
Målet är att få med både Optimus Prime och Hulk Hogan och jag tror jag har stora chanser att lösa detta! Det bästa hade ju varit om jag fått med Stiller, men tror det är omöjligt att lösa, hans stjärnglans hade bländat oss alla till döds!
Har du något önskemål om någon du vill ha med????

För övrigt såg jag precis att Sara fick sig en avhyvling, tur att jag har en överbeskyddande bror!!!!

Nu ska jag jobba stenhårt för att skaffa fram de allra bästa bloggarna!
Ha det gatt!

Sen lördag

Har precis kommit på vilket det kooolaste vapnet inom både den fiktiva och verkliga världen måste vara!
Det måste vara Optimus Primes glödande svärd!!

Lycka till Krille

Då inga tävlingsbidrag har kommit in hit till bloggen avslutas hastigt och lustigt tävlingen. Även Krilles temavecka avslutas nu och då jag inte lyckades med att finna en fru åt Krille kan jag inget annat än att önska honom lycka till i letandet!!!

Tävling

Idag när det är fredag så tänkte jag att vi skulle ha en liten tävling här på jonasmustasch. Det är nämligen så här att Krille är lite besviken, han vill ha kärleksdikter!!!!!!!
Bästa dikt kommer att vinna en dejt med Krille och en Krille söker fru t-shirt. Som andrapris kan man vinna en t-shirt. Dikterna skrivs i kommentarerna och vinnaren kommer att utses på söndag eller kanske måndag. Om du även vill impa lite extra på Krille så föreslår jag att dikten även skickas till Krilles mobil, numret är +4798204006.

Det finns även en liten bonustävling, Krille vill ha ett kärleksblandband!!! Börja fila på ett bra blandband så ska jag se till att vi löser så Krille får dessa blandband.

För övrigt får ni hålla alla helger i början av december fria, då ska det vara Krille söker fru fest och den får ni bara inte missa. Speeddating med Krille, ryska posten med Krille och kanske även Sanning eller konsekvens med Krille, låter inte det fantastiskt!!!


Trevlig Helg

Krilles sida

Krilles tredje dag på bloggen!

Enligt säkra källor är Krille fortfarande singel, kom igen nu tjejer, ni har numret, flirta med honom.
Åter ber jag om ursäkt för onsdagens inlägg försvann i cyberrymden, men det va inte mycket att göra!
Nu kan du även beställa din egen "Vi som söker fru åt Krille" t-shirt. Det gör du på facebooksidan, länk kommer nedan. Har du inte facebook så skriv en kommentar så löser vi det!

Tänkte även idag avslöja att Krille är en fantastisk frisör, han klipper både Jonas E och Crall S och det e inte dåligt han klipper dem heller. Gud va snygga de är nu, allt tack vare Krille! Vem vill inte ha en sånn kille, tänk va ni kan spara pengar där tjejer!
Nu är det även mycket möjligt att just du som läser det här kan få en V.I.P-biljett till den officiella "Krille söker fru"festen som kommer gå av stapeln i början av december. Fortsätt följa temaveckan här för att veta hur du skaffar dessa biljetter.

Imon kommer även första daten att lottas ut, nån form av tävling blir det, får se imon va det blir!

Glöm inte sidan, Krilles sida alltså!

Ses imon!

Ursäkta

Här kommer en ursäkt då gårdagens inlägg uteblev på grund av en jävligt bra spelning med Hoffmaestro & Chraa.
Dagens riktiga Krilleinlägg kommer upp här på jonasmustasch lite senare under dagen men på allmänhetens begäran tänkte visa ett par bilder på denna underbara man. Har ju hört att inte alla kunnat gå in på Krilles facebook för att titta lite på honom.

Hörs lite senare, titta och njut!




Vi söker fortfarand fru åt Krille!

Dag två under temaveckan här på jonasmustasch och enligt mycket säkra källor så är Krille fortfarande singel.
Som Johan påpekade så kanske denna temavecka inte tilltalar alla läsare här på jonasmustasch. De som redan har en man kanske inte alls vill läsa om Krille och även tjejer som gillar tjejer kanske inte tycker läsningen är något att ha. Även män kanske inte föredrar läsningen, om man då inte gillar män.
Men till er som inte själva vill få en del av den underbara kaka som stavas Krille så uppmanar jag er att berätta om denna fantastiska man för era tjejvänner som är singlar och är sugna på en godbit!
Och ni killar som kanske blir lite sugna på Krille när ni läser här om honom så är jag mycket medveten om att Krille gillar att exprimentera!!!

Till dagens saftiga Krillefakta vill jag tillägga att den dam (eller herre) som lyckas knyta Krille runt sitt finger så får man inte bara en fantastisk kille. Med Krille ingår också en fantastisk släkt, senast igår utmärkte sig denna släkt på fotbollsgalan. Krilles kusin är årets nykomling i Allsvenskan.
Om det är någon som vill skicka ett flirtigt litet sms till Krille så kan ni göra det till detta nummer: +4798204006
Det skulle Krille uppskatta kan jag lova!

Mer mumsig fakta kommer imon!

Missa inte att besöka Krilles egna sida!

Ny temavecka drog igång idag, tema: Krille

Helt oväntat så börjar idag den kanske viktigaste och absolut intressantaste temaveckan någonsin. Temat är Krille eller kanske snarare Vi söker fru åt Krille.
Under denna temavecka kommer fantastiska fakta att presenteras, blinddater kommer att lottas ut, kanske kan bli så att vi löser signerade foton av en lättklädd Krille till damer som inte kan få möta honom personligen. Men denna vecka ska ju inte handla om er tjejer som alla vill ha en bit av Krille, utom om Krille själv, killen som fortfarande inte hittat sin själsfrände!!

Krille är en fantastisk kille på 26 jordsnurr som för tillfället bor i Oslo. Anledningen till att han bor där är för att han tjänar så mycket pengar att hans fru kommer kunna vara hemmafru (om hon vill). Men ska hon behöva laga mat till Krille varje dag då? Nej, Krille inte bara älskar att laga mat, han är fantastiskt duktig på det med. Idag blev det till exempel en fantastisk Flygande Jakob, glutenfri med om du är allergiker.

Låter det här som en kille som du kan vara intresserad av eller vill du få lite mer kött på benen innan du bestämmer dig???
Vänta en dag och få reda på mer om denna fantastiska man eller klicka dig vidare här redan nu för att få reda på lite mer!! Krilles sida!

Missa inte morgondagens Krilleinfo!

RSS 2.0