Lag 86

Tänkte vi ska gå igenom lag 86 nu med. Vet inte hur fokuserat det kommer att bli, kollar på NFL samtidigt och funderar på när det blir amerikansk fotboll på femkampen. Det är svårt att bedöma lag 86 då de byter spelare efter vilka grenar som kommer vara med. Just detta skulle kanske kunna ses som lag 86 starkaste sida, men så e det inte. Det är en stark sida men inte den starkaste. Den starkaste sidan är att lag 86 fortfarande är unga och rörliga i sina kroppar. Lag 86 svagaste sida är att de är ungdomligt naiva. Kommer en söt flicka i närheten så tappar de helt fokus! Då de byter spelare varje år vet jag inte riktigt vilka jag ska bedöma individuellt men jag chansar lite. Örneflo: En hejare på innebandy och frågesport. Boman: Lagets fysiska fantom. Spelar vanligtvis fotboll, pingis och kubb på elitnivå. Kommer vara lagets bästa spelare i pingisen iår. Har dock en tendens att bli lite nervös och få utslag på halsen. Jonte: Simmare som älskar att spela badminton och köra go kart. Vet inte vad han ska tillföra iår då dessa grenar redan har varit med. Det är nog de enda spelarna som jag kommer att analysera idag! Mindre än en vecka kvar nu, sägs att arrangemanget är utsålt! Kolla med Albin om det stämmer!

Team 85

Idag ska det första laget analyseras, det är mittenlaget 85. Laget består av Albin, John, Gurra, Tobbe och Mats. Dessa fem grabbar är är rutinerade och gör nu sin femte femkamp. Som lag har de några styrkor men framförallt en mängd svagheter, däremot har de nästan bara styrkor som indivduella spelare. Vi börjar dagens analys med att se på lag 85 som en helhet och lite senare får vi in på spelarna mer individuellt. Laget främsta styrka är lagsamanhållningen, jag skulle inte vilja kalla den bra men den är i alla fall helt ok. Nu är det nog dags att gå vidare på svagheterna. Laget saknar framförallt kondition och koordination, för att inte nämna bollkänsla och kondition. Det går inte att nämna lag 85 utan att deras otroligt dåliga kondtion kommer på tal. De blir till och med trötta av att bara tänka på att genomföra en femkamp. Som jag nämde tidigare har laget flera styrkor inviduellt, deras starkaste spelare skulle jag vilja säga är Mats. Han är en glädjespridare och fysiskt unikum. När det kommer till hjärnverksamhet är han redan nu garanterad en plats i femkampens hall of fame. Albin är lagets starke man, han är runt 2.05 lång och väger 90+. Trots sin storlek kan han hantera sin kropp, detta syntes framförallt i simhoppet som genomfördes i femkamp nummer 3. Om ni trodde att Albin va lång så ska vi inte tala om Gurra. Han är minst 2.06 och väger in strax under 47 kg. Gurras starkaste sida är bollsinnet och serier. Ankaren i laget är inte John, det är Tobbe, men John är också med i lag 85. John är fantastisk i skägg och pizza, han hävdar även att han är fantastisk i pingis, brottning och fotbollsgolf. Hade det varit OS hade han tagit guld i alla dessa grenar ska han ha sagt. Sista medlem och ankare i laget är som sagt Tobbe. Det sägs att han har sprungit forsslingan på under 17 minuter och att han har skjutit sönder två fotbollsmål på inlag, stillastående. Det här var den första laganalysen inför femkamp fem. Nästa gång kommer lag 86 att hamna under luppen!

Träningsläger

Igår var det dags, lag 83 körde träningsläger på hemlig ort. Jörgen Persson, Frank Andersson och David Beckham var inbjudna för att bjuda på tips och roliga historier. Lägret flöt på bra under hela dagen och den enda missräkningen var Tors hand. Efter många hårda forehands hade någon ställt en stenkruka mitt i Tors högersving och handen fick sig en ordentlig smäll. Skadan ska inte kunna äventyra Tors medverkan i 5kampen. De två rookiesarna, DG och Brille, skötte sig båda mycket bra. Kommer att bli spännande tillskott i laguppställningen.
Nästa vecka är det dags att analysera motståndarna, team 85 kommer att vara först ut!


5 kamp

Nu är det snart dags igen, den årliga femkampen mellan kungsbackas bästa 83or, 85or och 86or. I år är det förra årets förlorare som arrangerar, team 85 med kapten John i spetsen, eller är det Albin? Den 6e oktober kommer 5kampen gå av stapeln och jag tänkte att vi ska hinna gå igenom både deltagare och grenar fram tills dess! Så håll er uppdaterade!

RSS 2.0