minst 2 läsare

efter att ha trott att enbart groggen läste min blogg fick jag i veckan reda på att jag har en läsare till! tror du jag blev glad eller, ökat med 100% ju!
Och det är inte vilken läsare som helst, det är tydligen min tjej, BG, som läser här ibland med. Det gillar jag!
För ett tag sedan tappa jag bort min ring, det va tråkigt för jag gilla verkligen min ring. Efter ett tag fick jag reda på att en liten figur hade fått tag på min ring så jag började leta efter honom för att få tillbaka den. Jag skickade till och med iväg några polare för att få tag i honom så jag kunde få tillbaka min ring. Men den här lille figuren teamade upp med några andra snubbar och så slängde han ner min ring i en vulkan så den gick sönder. Det tyckte jag var onödigt för jag gillade verkligen den ringen, om han inte ville behålla den kunde han ju ge tillbaka den istället.
Men så går det ibland, det jag tappar bort hittar någon annan!

konstiga uttalande

Det finns några uttalande som inte jag förstår varför man säger. Som i rymden kan ingen höra dig skrika! Det finns ju ingen annan där så det är inte så konstigt!
Visste ni förrästen att rymden är oändligt liten! Jag funderar på om man ska göra en podcast och berätta om det eller om jag ska skriva om det i en bok eller om jag ska skriva ett manus om det och göra en film om det, som nightriders 2!
Förr trodde man på drakar, troll, tomtar, demoner och riddare. Nu vet man att det bara är drakarna som har funnits på riktigt. Det ska jag också göra en podcast om, eller en bok eller manus då!
Bollen har fått jobb, det tyckte jag va kul! Men nu behöver jag en ny kollega till mitt imperium! Nån som vill???
Ring 0708351749 i så fall och prata in ett meddelande på mobilsvaret om jag inte svarar!
PS. Bodd, Mulle, Lillsanna och Lennart Pihl fyller år idag, alla blir 27! Grattis

Tobbe

Groggen är med som medförfattare för Nightriders för han sa att han hade lite koola idéer för serien. Vi kommer bli rika nu Groggen!
Jobbar sista dagen idag, känns bra!
Mitt nästa manus ska vara baserat på en egen upplevelse. När jag var på semester i alperna.
Första dagen när vi kom dit mötte vi en engelsman, han hade kört fast med bilen i en snödriva så jag och min polare hjälpte honom att komma loss. Då kom det en snöfräs och körde över mitt bagage, jävla otur.
Sen hade jag skidtävling mot en av reseledarna, han va bättre än mig så han körde på en skida. Jag tappa kontrollen och körde rakt ner, fastna i en glidflygare och flög över dalen! Landade tillslut in i en reklamskylt där mina byxor hängde, snöfräsen hade kastat dit dom. Sen gifte jag mig och fick ett tåg av engelsmannen. Det va kul...

manus

Jag har det, jag ska bli manusförfattare! Jag har dumpat Vi också, jag e ju bara en...
Eftersom denna blogg blöder och håller på att bli sämre än jonnysmustasch så tar jag den back to basic och börjar med listorna igen. Men inte idag, jag ska berätta om mitt första filmmanus. Det heter Nightriders.
Nightriders är inspirerad av den klassiska serien Nightrider och den otroligt populära vågen av vampyrer. Även av den populära serien Sons of anarchy!
Nightriders kommer handla om ett motorcykelgäng bestående av vampyrer. Inga töntiga vampyrer som R-Pats utan koola och farliga som Dracula och Pitt. Det här gänget bråkar med andra motorcykelgäng om vilka som ska äga den undre världen i staden. Nightriders, som även gänget heter, har en fördel mot de andra motorcykelgängen. Det är inte att de är vampyrer utan att deras motorcyklar är som Kit i Nightrider, talande, smarta och kan köra själva.
The Hoff hoppas jag kunna vara med och producera denna serie, någon som har hans nummer?

RSS 2.0