Gurra och Jonas "what 2 do i sommar" 4

Gurra tog sakerna i egna händer innan idag och började blogga om vilka låtar som vi ska göra till årets sommarplågor och det var ett mycket bra initiativ måste jag säga. Jag blev lite tagen på sängen måste jag säga så jag har inte hunnit förbereda särskilt mycket, men det ska jag nog lyckas lösa ändå....

Gurra satte ju lite press på mig genom att välja 5 stycken kanonlåtar, lyckas jag välja 5 låtar som är hälften så bra e jag nöjd!

Vi sätter väl igång då!!!

VI börjar med:

I blame Coco feat Robyn - Caesar

Jag vågar inte gå ut lika hårt som min kollega Gurra utan jag börjar med den här dansvänliga låten. Egetligen tänkte jag tipsa om en ännu mer dansvänlig låt men Nathalie Otbäck kommer ju inte ihåg va den låten hette så jag kommer antagligen aldrig mer få höra den låten igen. Men det gör inte så mycket, I blame Coco och Robyn gör ju en fantastisk låt de med!

Dogs die in hot cars - Godhopping

Inte en låt från iår, men det gör inget, för det ska bli årets sommarplåga ändå! Hörde den påväg hem från tyskland för nått år sedan på ett gammalt kassetband, ingen i bilen visste va låten hette men alla diggade så bilen skakade. Tack vare många timmar framför google lyckades vi tillslut hitta låten. Och nu ska den spelas på varje uteservering i sommar.

Dundertåget - Vingars brus

Alla somrar behöver en mysig ballad för sena efterfestkvällar. Och sommaren 2010 ska ni lyssna på Dundertåget och Nina Ramsby. Håll om en tjej och hångla lite samtidigt som ljuva stämmer sjunger i ditt öra, inte fel det kan jag lova!

NOFX - Creeping out Sara

Då NOFX kommer och gör lite festivalspelningar i norden i sommar så måste ju dom få vara med på denna lista av sommarplågor. Denna låten som börjar på just en festival i tyskland handlar om duon tegan och sara. Dom har ju faktiskt också gjort en eller två bra låtar, men inte blir det några sommarplågor inte!

Brant Bjork - My Ghettoblaster

Oj oj oj sicken låt jag väljer att avsluta med. En gång för längesedan var denna låt en sommarplåga i Thailand, nu är det dags att det blir en sommarplåga även i Sverige! Ta din longboard (jag kör inlines istället), ta på dig ett par höga strumpor, spela Ghettoblaster i din walkman och glid omkring på strandpromenaderna! Ännu bättre är om alla spelar Ghettoblaster i sina bergsprängare, för då får alla höra denna fantastiska låt!

Glöm inte att kolla in gurras tips på gurrasmustasch.blogg.se, de är nästan lika bra som dessa 5! Jag har nämligen ångrat mig om det där att jag bara skulle lyckas tipsa om hälften så bra låtar!

Ses om några dagar, eller nån!

Jonas

Gurra och Jonas "what 2 do i sommar" 3

....nu kör vi vidare med vilka du ska hänga med i sommar, de första tipsen har du på gurrasmustasch.blogg.se och nu fyller vi på med några till.

Två personer som alla borde ta en öl med i sommar är Daniel Sundin och Sebastian Andersson. Det kan vara svårt att dricka öl med endast en av dom, då de gärna dricker öl ihop. Men va gör det, alla borde få uppleva att dricka öl med dessa två, då det oftast bjuds på både en bät toch två sköna och oväntade kommentarer. Dessa båda kommer ni kunna hitta i Göteborgs parker, på Göteborgs uteserveringar, på Göteborgs klubbar och iblnad även i Göteborgs grannkomuner.

Då Gurra va tvungen att spöa John i Fifa kommer jag köra två tips i rad. Jag fyller nu på med listans första dam, om ni inte har hittat den kvinliga versionen av Matte Enoksson. Får ni chansen så måste ni hänga med Lily Allen. Hon kan engelska så hon kan kommunicera med de flesta, hon kan sjunga och charma upp även de bittraste människorna och hon bjuder gärna på sig själv med lätt genomskinliga kläder. Var ni hittar henne i sommar får ni kolla på hennes turneplan.

ok, lilly allen har ju ett bär iaf.  eftersom jag inte tänkte kolla på pacific snart, så tänkte jag nu avsluta vem man bör hänga med för min del. jag måste ta och säga min nyfunna vän här i halmstad, nämligen johan eskilsson. han är skitshysst, han är bartender på morfas, vilket kan resultera i billigare groggar om man har tur. sedan har det även kommit till min vetskap att han har två fina systrar. inte för att jag skulle ha ngn chans på dom, men man kan ju alltid kolla lite iallafall i smyg.

så ja det va alles för idag, vi återkommer snart, med ett bättre inlägg hoppas ja.

Zee yAA! / Jonas och gurra

Jonas och Gurras " what 2 do under sommaren" part 2

Hej igen och hjärtligt välkomna tillbaka för fortsättningen av "what 2 do under sommaren"... Igår gick vi igenom de hetaste aktiviteterna som just du ska ägna dig åt under de soliga månaderna iår och idag så ska vi guida dig igenom vilka outfits du bör använda i sommar. Då vi båda som ska guida dig igenom stilarna är killar så har vi inte lyckats få med någon riktigt bra tjejstil för sommaren men vi anser att dessa outfits är unisexoutfits och alltså kan användas utmärkt av båda könen....

Första stilen som kommer fungera utmärkt i sommar är den så kallade "Kaptens stilen". Vi snackar inte Kapten Morgan utan en hårt arbetande sjökapten som till och med sträcker sig så långt att han hjälper till att svabba däcket. Då sommaren är varm fungerar kaptenskavajen utmärkt att använda utan något under, kanske att du måste ha en eller två tatueringar under för att lyckas bära upp den...Hatten är viktig, moppen med men den kan du lämna hemma om du beger dig mot uteserveringarna. Jeans är att föredra men även andra byxor kan funka. Ett par seglarpjucks på fötterna och du är redo att storma de vildaste haven i sommar!!!

Mycket bra Jonas som jag tycker beskrivit "kaptenstilen" med guld i mun! då va det alltså min, alltså gurras tur att tipsa om en stil som kommer att funka i sommar och jag väljer att haka på havstemat... 
Den stil som jag kommer att rekomendera är lite mer läjdback och kan inte beskivas med andra ord en " Hawain Tropic". Denna fantastiska utstyrsel är inte bara bekväm att bära, utan den är även vädligt bekväm för folk runt omkring att vila ögonen emot.. Många förknippar säkert denna stil med pina colada, ananas och andra godheter, vilket är förståligt, men något som man bör veta är att OM man bär denna stilen, så det går lika bra att dricka kalla slots till en god köttbit, bara man kan dansa hulahula efteråt.. ps, solglasögen av alla sorter funkar!



Vackert Gurra, mycket vackert! Sista stilen vi rekomenderar på jonasmustasch är den så kallade Jocke Stolpe-stilen. För er som inte känner Jocke Stolpe kommer ni nu få inblick i vilka kläder som ska bäras denna sommar. Jocke Stolpe-stilen innebär nätbrynja, en lite för tajt t-shirt och en bandana, röd är att föredra. Denna stil funkar på stan, påväg till stranden, på stranden, på uteserveringen, på segelbåten och även på golfbanan. För att på bästa sätt lyckas bära upp denna stil så bör du inte ha för stora armar, du bör sakna den berömda kaggen och du bör även var len i munnen.

Fortsättning följer nu på gurrasmustasch.blogg.se, vi är väl medvetna om att länkarna inte fungerade som de skulle igår och hoppas på bättre resultat idag. Men annars hoppas jag att ni löser att ta er till gurrasmustasch på egen hand, den ligger väl under favoriter!!??


Jonas och Gurras " what 2 do under sommaren"

.....ni har väl inte missat inledningen på detta inlägg? Har ni det så bege er genast till gurrasmustasch.blogg.se!
Återkom sedan hit för att läsa fortsättningen!

Ni som redan läst inlägget hos gurra kan fortsätta nedan.

Aktivitet tre som vi vill rekomendera är även den en utomhusaktivitet och som Gurra redan avslöjat är det förståss tennis. Samla ihop ett gäng, egentligen räcker det att ni e två, men e ni flera så kan ni köra herren på täppan och det e sjukt kul, för om du e bra får du spela hela tiden! Det enda du behöver för denna fantastiska sport är en kompis, två rack, en boll (rekomenderar dock att ni har flera för att slippa springa och hämta bollen i nät hela tiden) och en tennisplan. Planerna hittar ni utspridda i just din egen hemkommun, ta bilen och kolla upp redan var centre courten ligger! Gurra, det e du igen....

Tack Jonas, eller skall jag kalla dig Björkman? hihi! Nu kanske några utav er läsare har höjt ögonbrynen, för som ni säkert har lagt märke till så har vi nämt öldrickning någon gång. Detta anser vi inte nödvändigt då man skall ta vara på varje tillfälle man får i sommar för att släcka törsten med välsmakande Öl.
Mitt nästa förslag kanske kommer att låta töntigt, för det e lite töntigt men det verkar otroligt roligt.. mitt Tips kommer nämligen från filmen "role models" där de utövar ett lek som kallas för "LAIR". Vad "LAIR" betyder har jag ingen större koll på, men det hela går ut på att man leker krig i en fantasivärld, där alla typer av fräcka varelser kan existera. Drakar, Check ! Troll, Check ! trollkarlar, Check! här är det bara fantasin som kan sätta gränser. Vi kommer att leka detta i sommar, alla som är sugna får gärna komma och delta. Ett bra sätt att träffa nya vänner och ha kul, men även ett utmärkt tillfälle att slänga på sig sin "osynlighetsmantel" och dräpa sin fiende...
Åter till Jonas...

Bra Gurra, Hail Kung Gurra! Nu kommer det där tipset som ni alla kan komma att behöva, i alla fall ni som bor i sverige, nämligen den första inomhusaktiviteten. Jag syftar ju självklart på Coronne, fantastiskt kul spel som kan spelas en mot en eller två mot två. Även turneringsformer funkar fint. Ni som inte vet vad det är så är det liknande biljard, fast mindre bord, inga bollar utan ringar och fyra hål att träffa istället för sex. Denna aktivitet fungerar även utmärkt ute på verandan vid bra väder och vindarna påverkar knappast spelet. Om du har dåligt glid i bordet, ta lite mjöl och strö ut det över bordet, så garanterar jag bättre glid. Men glöm inte bordet ute i regnet, särskilt inte med mjöl på, då blir det deg och glidet blir sämre än det va tidigare!
Gurra, ur up!

Okej Jonas, då är det min tur att tipsa om en inomhusaktivitet.. och denna aktivitet är väl främst riktad till killarna landet runt antar ja. Som alla vet så kan sommaren vara full av besvikelser, det kan regna och ofta får man gå hem ensam hem från festen när bästa kompisen har lagt beslag på " den där tjejen" du ville ha.. Min inomhusaktivitet är alltså Youjizz.com. Här finns det tjejer i alla storlekar och alla åldrar, och framförallt är det ingen som dömer dig. ta fram toarullen och babyoljan så kan även de dåliga dagarna vara räddade..
så ja, det var alles för idag! imorgon kommer jag och Jonas återkomma med vilka stilar som kommer funka i sommar.

Må väl / gurra och jonas

RSS 2.0