Hurra

Idag firar vi namnsdag, det tackar vi mor och far för!

ojojoj

Här kommer ett lite oplanerat inlägg men vi måste avslöja en sak.
Vi va på stan innan och såg en mustasch som får Juholts att se ut som en moppe. Tyvärr fick vi inte ta ett kort på denna skönhet då den inte var helt färdigodlad men vi har blivit lovade exklusivitet. Så håll i er och förvänta er något fantastiskt!

En dag sent

Då det kräktes en hel del igår blev inte jonasmustasch uppdaterad som det var tänkt. Vi ber om ursäkt för detta men försöker åtgällda det nu trots att vi inte har tillfrisknat helt än.
Vi börjar återigen med Juholt, denna fantastiska mustaschprydda man. Han hävdar att mustaschen ska vårdas som ett barn och vi här på jonasmustasch kan ju inget annat än att bara hålla med. Gillar dock inte att Juholts partikollegor hånar honom med att komma i lösmustascher, lösmustascher är ett hån mot alla mustaschbloggar.
För övrigt har Cock Pitt startats upp igen, nya medlemmar nu. Från början va det bara DG och vi bakom jonasmustasch som va med men DG har så många andra projekt att han inte riktigt hade tid för Cock Pitt längre så vi tog namnet och gick vidare. Hoppas inte det är några hard feelings! Tror nog DG kommer att gästa på kommande skivan, det är han värd!
Idag kommer bara en punkt på listan, den börjar nämligen att ta slut, eller ja, vi har helt enkelt inte kommit på fler punkter än så va inte blyga med att tipsa om lite grejjer vi måste göra!
1. Vi vill nån gång i livet åka till en öde ö, typ fiji nånstans och ligga och gotta oss i en hängmatta med en kokosnötsdrink. Har alltid varit facinerad av de små öarna med 18 palmer som vi kan gå runt på 20 minuter. Hängmattan hänger ut över vattnet och solen skiner. Sticker ut och snorklar lite och fångar fisken vi ska ha till middag, tänk va mysigt det skulle vara.
Nu ska vi kurrera oss lite mer här i soffan och hoppas det blir bättre tills imon. Ska nog försöka äta en bit mat med, kan va bra!

tyvärr

Dagens inlägg ställs in p.g.a sjukdom

Fredagskväll

Idag är det fredagskväll och klockan är strax efter åtta. Detta är första fredagen i år som vi kan blogga vid denna tidpukt då på spåret har gått i graven för denna säsong. Va ska vi hitta på nu? Vi sätter oss ju inte och kollar på så ska det låta i alla fall. Vi får blogga iställlet, då blir i alla fall Bodd och Grogga glada.
Innan dagens bucketlist kommer vill vi passa på att be om ursäkt då vi här på jonasmustasch inte har gått ut offentligt och grattat alla föräldrar som har fått barn nyligen. Det är många ska ni veta och vi hoppas att vi inte glömmer nån nu. Är ni redo för nu kommer en härrans massa grattis till Brille och Jeanette, Ola och Nathalie, Albin och Carro, Richard och Victoria och Gurra och Anna. Ber återigen om ursäkt att inte detta grattis kommit tidigare här på jonasmustasch och hoppas att vi inte har glömt nån.
Med detta avklarat kör vi på med bucketlisten, idag är det saker vi ska göra fast det blir lite mer 2 i 1 kanske.
1. Vi vill få en bok utgiven. Vad det ska vara för bok är inte så noga, bara den blir utgiven och blir läst av en herrans massa människor. Denna punkt är också ganska viktig att den blir avklarad innan vi fyller 30 då vi har ett vad med Daniel. En trerätters middag står på spel och det vill vi ju inte förlora. Måste nog ta tag i denna punkt ganska snart men det finns ju så mycket annat kul att göra, som att äta hamburgare till exempel.
2. Nu kommer förklaringen till varför dessa punkter kanske hänger ihop. Vi ska skriva en självbiografi. Alla personer som har något intressant att säga ska skriva en självbiografi och vem har nått mer intressant att säga än vi bakom jonasmustasch??? Minnet är det nog inget fel på här heller så vi tror inte det kommer bli så svårt att minnas vad vi har varit med om här i livet. Viktigt att veta kring denna punkt är att det inte är tillåtet att ta in nån sån där författare för att skriva vår självbiografi, det e ju löjligt.
Har ni märkt att vi har börjat kallas oss för VI här nu? Det är inte så att vi har blivit fler här på jonasmustasch utan vi tycker bara vi låter häftigare än jag.

fortsätter med politiken

Läste precis en rubrik på aftonbladet om att Juholt har fått Sossarna att öka dramatiskt, något liknande hade aldrig sätts i sveriges historia. Aftonbladet har dock som vanligt helt fel i dessa skriverier. Indirekt skulle man väl kunna säga att det är Juholt som fått sossarna att öka kraftigt men alla vet ju att det är jonasmustasch som ligger bakom det. När jonasmustasch går ut och säger att han är sosse så länge Juholt är vid makten (enbart tack vara mustaschen) är det klart att svenska folket hänger på. Nog med politik för idag för att diskutera lite viktigare ämnen.
På spåret final i fredags och vad ska man säga, årtusendets bästa final alla kategorier helt klart! Apelgren och Benno fick revansch efter förra årets svidande förlust och hela sverige jublade. Tack för i år säger vi på jonasmustasch och kanske tack för alltid???? Läste återigen aftonbladet och där skriver dom att det är sista året i på spåret för firma Apelgren/benno. Som vi bevisat i föregående stycke bör vi inte lite fullt ut på aftonbladet men gud så nervös jag blir, hur ska de kunna toppa ett sådant radarpar????
Nu kör vi bucketlisten istället, resor idag!
1. Jag vill åka till Hawaii. Detta resemål har jag velat åka till sedan jag va liten men suget har dock avtagit med åren. Kan dock inte stryka det från listan bara för att suget har avtagit. När jag va liten ville jag åka dit och surfa och sånt fräckt men surfing är inte längre så intressant då jag nu är gammal och stel. Men åka till Hawaii är nog inte dumt ändå, kolla på vulkaner, hula hula damer, dricka exotiska drinkar, bada lite och vara på andra sidan jorden, häftigt ändå.
2. Här kommer en lite blandning av resa och saker att göra. Jag vill göra något romantiskt. Det har jag väl lyckats göra nån gång, har ju ändå lyckats charma världens goaste tjej. Men det romantiska jag vill göra ska ske en kväll när det är mörkt på toppen av empire state building. Riktig klassisk filmgrej men jag är en sucker för sånt. Vet inte vad det romantiska ska vara än, kanske fria, vi får se!
För övrigt vill jag tacka Crall och grogga för helgen som var! Mycket trevligt! Ses en annan dag!

Sosse 4-life

Sossarna har ny partiledare, Håkan Juholt (jag va tvungen att kolla upp namnet nu när jag skrev, det va därför det tog lite tid). Jag har ingen aning hur hans politik ser ut, jag vet inte hur gammal han är, jag vet inte hur han låter när han pratar men sicken mustasch. Det är killar som han som får mig att fortsätta med mustaschbloggandet! Sossarna, så länge ni behåller denna mustaschprydde man och så länge han behåller sin mustasch så har ni min röst!
Nu ska ni veta att jonasmustasch.blogg.se absolut inte har gått och blivit nån politikblogg, den blogg kommer fortsätta som den varit, med min bucketlist! Idag är det dags för två punkter som inte är resor igen!
1. Jag ska, nån gång under min livstid, ha ett synligt 6pack! Inte för att jag är nån jättetjockis och känner att jag måste gå ner i vikt men jag tror aldrig jag har haft ett synlig 6pack. Nu behöver det inte vara sjukt synligt, som arnold hade under sina glansdagar, men man ska kunna se konturerna. Denna punkt tror jag kan bli den första jag lyckas bocka av på min lista, jag har nämligen en löptävling just nu. Har hört att det ska vara bra för att få fram 6packet.
2. Jag ska hålla ett föredrag för minst 100 personer. Detta vill jag inte göra för att jag tror det är särskilt kul utan för om man får hålla föredrag för minst 100 personer så har man något vettigt att säga vilket betyder att jag borde vara ganska viktig om jag gör dett. Bör tillägga att det är föredrag för minst 100 personer samtidigt, jag vill inte snacka för 10 personer 10 gånger, det håller inte.
Just nu tror jag Crall och Tobbe är påväg hit, på spåretfinal vettni! Tänk om gubbarna i lådan dyker upp, Enok och Bodd, det hade varit nice, sicken liga!

Grogga e vass

Efter lite googlande och snokande på olika forum så inser jag att jag har en smart kompis, Grogga! Enligt dessa forum heter det en misshandel, flera misshandlingar precis som min smartaste vän grogga säger! Applåd och stående ovationer för honom!
Idag är det fotboll och Kim vill spela i sitt vanliga lag med röda tröjor, men det är bara Kim som kommer komma med röd tröja idag så vi får se vilket lag han hamnar i, bazinga! För övrigt håller vi alla på Arsenal idag, enligt Pep finns det hur många spelare som helst i Barcas B-lag som är lika bra eller bättre än gode Jack i Arsenal. Tycker inte ens dom har någon i A-laget som är lika vass som honom. Jag håller med Zlatan, Pep e konstig!
Dagens punkt på listan får bli resor igen, jag har så många!
1. Jag vill åka till Vegas! Nu tänker den skickliga av er: "Men har inte mannen bakom jonasmustasch redan varit i Vegas?" Helt rätt, det har han, men jag va ju inte klar än. Jag vill åka till Vegas och bo i en sånn där häftig svit som alla bor i i filmerna. Eget vardagsrum, utsickt över strippen, sovrum och egen Jaccuzzi. Visste ni förrästen att Jaccuzzi inte är namnet på en speciell sorts badkar utan från början är Jaccuzzi ett företag som tillverkade bubbelpooler. De blev så förknippade med denna typ av bad att alla jaccuzzis nu kallas jaccuzzi, typ som alla kallade In-lines för Roller Blades. Detta hade ju inget med min bucketlist att göra men det är alltid kul att lära sig något nytt.
2. Jag vill besöka en Grand Slam, har dock inte bestämt vilken. Wimbledon eller Paris är ju närmast men det e ju knappast någon rock 'n roll över wimbledon och i paris tar ju matcherna 15 timmar. Austrailian e ju fräckt, bra svensktradition där och gott väder, kan man passa på att se en kenguru också. Men jag håller nog US open högst, kvällsmatcherna i New York ska vara det fräckaste man kan besöka enligt Fidde R. Folk är fulla och spelarna spexar, klart jag helst vill dit!

förkrök i loungen

Carl, nu kommer fortsättningen på listan. Och tobbe, nu e du bra på att ringa, love u!
Men innan listan går vidare vill jag veta om någon vet vad misshandel heter i plural?
Det är sådana saker jag och pizza sitter och funderar på här i vår fantastiska lounge med varsinn öl i handen. Älskar våran lounge, välkomna hit när ni vill, fast då blir det golvet för er, vi har bara två stolar.
Nu kör vi nästa på listan. Och denna gång blir det inga resor.
Som jag nämnde första gången jag skrev om denna lista så vill jag vinna en tävling nån gång. Jag tror inte jag nånsin har vunnit en någorlunda stor tävling individuellt så det ska jag göra innan jag dör! Hellst en nationell tävling men kan även tänka mig något mindre tävling.
Har även med på listan att jag ska lära mig rita, någorlunda bra i alla fall. Jag kan rita sträckgubbar och skriva, men rita är omöjligt. Så nån gång ska jag gå en ritkurs och så att man ska kunna se vad det är jag ritar utan att behöva fråga.
Nu ska jag och pizza återgå till vår musiktrivia vi sitter och kör för varandra. Ses vi ikväll?

RSS 2.0