Nu jeflar

I lördags var jag på två av de bästa spelningarna jag någonsin har varit på. Alla som såg båda vet vad alla som inte såg nån av dom gick miste om!
Den första spelningen hölls i Pizzans lägenhet där Jonny och hans fantastiska gosskör bjöd på skönsång och gitarrspelande. Två underbara låtar spelades och även en som inte va riktigt lika bra. Det gjorde ju faktiskt inget när spelningen som helhet visade sig va det näst bästa i Lördags. Gilla särskilt Julle 2002 och versen om Petter och hans bror Mårten. Efter denna spelning bar det av till Sticky för alla som var koola nog hemma hos Pizzan. Dom som inte va så koola gick istället till Club Esters och missade då lördagens bästa spelning.

På Sticky väntade ett fantastiskt band och några inte så fantastiska vakter. Men det va ju inte så oväntat.
Bandet jag talar om är självklart Panter Klubben och vakterna är dom som jobbar på Sticky.
Enda besvikelsen med konserten var att det hade lovats musik som skulle varit högst och snabbast. Högst va det men inte snabbast. Fast det gjorde inte så mycket, det va bra ändå.

Efter dessa två spelningar så kommer jag nu att avsluta mitt musiklyssnande om det inte är Jonny och hans gosskör eller Panter Klubben som kommer ur högtalarna.

För er som nu blir sugna på den där underbara Jonny så får ni rikta in er på Krille istället, Jonny har ju redan tjej.

Snart kommer listan på 2009 års bästa skivsläpp som jag utlovat men den är ändrad till 2000-talets bästa skivsläpp och kommer bli längre och bättre, därav dröjsmålet!

RSS 2.0