Sveriges bästa blåsare

Vi blåste er innan, vi kommer inte alls blogga om bucketlistan ikväll! Men däremot ska bodd och grogga va med imon, på riktigt, hoppas jag, vi har inte frågat än men tror dom e med!
Hela bucketlistan kommer en annan dag, vi har fyllt på den med!!!!!

Ikväll

Ikväll ska vi lista hela bucketlisten, i punktform så klart! Ska även se Thor ikväll, Koolt! Imon ska vi och grogga och bodd blogga tillsammans om skönheter och odjur! Sen undrar vi om du har ett jobb till oss i sommar???

Va händer nu?

Vi har börjat fundera på vad som kommer att hända till hösten, skolan e ju slut och jobb väntar. Funderar ändå starkt på att läsa lite till men vi har ju så otroligt svårt att bestämma oss! Tips välkomnas, gärna innan fredag.
Nu till lite roligare grejjer, vi har bjudit in Grogga till världens bästa spel, mafia wars, hoppas innerligt att han kommer börja lira. Sicken kungsbackamafia vi kommer att ha då!!!
Såg idag att vägarna är sopade så till helgen är det mycket möjligt att en av förra sommarens hetaste sysselsättning (läs tidigare inlägg här och på gurrasmustasch) kommer att ske. Det vi pratar om är självklart inlineåkning till Tylösand och där kanske det blir en pantgömme eller två. Under tisdagens fotbollsträning glömde Pizza bollen hemma så träningen blev en kvart försenad men vad gjorde det när vi är några finurliga gubbar som drog igång "under hökens vingar kom" och klassikern "tick". Nästan lite synd att bollen kom tillslut.
Nu kör vi en punkt på listan, vet inte om det är så många kvar, ska kolla:
1. Det va klart att det va grejjer kvar, en av de viktigaste faktiskt. Vi vill, gärna mer än en gång innan vi dör, besöka the Kop. Va e det? tänker nu du som inte har koll på fotboll. Det e ju såklart där Liverpools mest hängivna fans står och sjunger! Tänk att stå där och få sjunga om King Kenny och andra sköna lirare. Få se Caroll nicka in bollen bakom Lehman efter ett superinlägg från allas älskling Lucas. Vi vet ju att Bodd gärna hänger med på detta men får vi med oss vår andra läsare Grogga? Tveksamt, han gillar ju bara marängerna och rockspelare som Cahill och Silvestre.
Nu ska vi undersöka om vi kan få tag på den fantastiska mustasch som vi promotade hårt för några veckor sedan!

Flåt Grogga

Fan, vi har helt glömt bort att blogga, flåt och tack grogga för att du påminde oss.
Dock kommer inte nästa bucketlist punkt att komma nu för vi måste äta, eller va fan, vi bloggar först.
Går direkt på punkten!
1. Vi vill, nån gång innan vi dör, bygga ett hus. Eller i alla fall totalrenovera ett hus. Fast det behöver inte vara en 200 kvadratsvilla, vi är ganska nöjda med om vi bygger en friggebo. Det som är bra är ju att vi känner många hantverkare. För elen har vi ju alltid grogga, för snickeriet har vi bodd, sebbe och nallen, kakel fixar Pihl och Julle (robin går ju inte att lita på), vill vi ha en kassadisk löser nog enok det och värmen får lillbrajsan och hans gäng fixa. Då kommer ju inte vi behöva göra nått kom vi på, så vill vi ju inte ha det. Vi får rådfråga dem bara!
Undra vem som ska måla????
Kom även på att Katten får vi rådfråga när vi ska gjuta grunden.
Nu blev vi ännu mer sugna på att bygga hus, blir att gå in på hemnet och leta tomt eller renoveringsobjekt!
Nu måste vi äta!

RSS 2.0