Söndag

Idag e jag görseg, konstigt tycker jag då jag hade en görlugn och go helg. Det e nog kylan.
Jag gick mest in här för att dementera ryktet som står på alla stora nyhetssidor.
Ryktet som ska dementeras är förstås det om att Tor har lämnat Panther Club för ett annat band. Detta är inte sant. Ryktet har antagligen uppstått då Tor har arbetat lite med ett sidoprojekt men jag upprepar åter igen. Tor är kvar i Panther Club.

Så passa på att se dom när dom kommer till just din stad, Göteborg kanske om det är där du bor. Fantastisk upplevelse utlovas. Inte av mig, av bandet!

Go Kväll

Kom igen nu Tobbe

I helgen va det kalas, jag träffa alla utom Petter och Julle, och då va det ändå Petter som precis fyllt 25! Grattis och välkommen till gubbklubben!
Tobbe har tagit tag i listan med hävdar han, 5 skivor tror jag han sa va helt klara, så nu ska jag kompletera med några. En kan jag ju säga direkt att Tobbe har glömt som måste va med, "It´s not me, it´s you" med Lily Allen.
Tipsbloggen kommer att annalyseras idag efter en veckas aktivt bloggande, jag får nog krypa till korset tror jag men både Mr. Boll och Stekarn ser ut att ha klarat de utlovade 60 procenten.

Har en ny Panther Club nyhet också, en nyhet som ni kan läsa först här på den officiella Panther Club Bloggen.
Fansidan på facebook har nu över 500 medlemmar! Besök den gärna här!
Det va kanske ingen stor nyhet men då medlemmarna i bandet är ganska hemlighetsfulla och vägrar delge mig med nyheter får ni nöja er med denna nyhet! En grej till förrästen, alla fyra är otroligt söta!

Skicka listan nu Tobbe!

2010! av? på!

Ska försöka ta tag i det här igen, kanske blir lite svårt, har ju blivit värvad till en av sveriges mest lovande spelbloggar. Återkommer mer om det lite senare.
Min kära vänn och tillika gästbloggare på andra kända mustaschbloggar, TGJ aka S, har lovat att sätta ihop en lista med 2009 års bästa skivsläpp. Såg att även detta kommer att ske på gurrasmustasch, får se vem som blir först och vilken lista som blir bäst.
Nu över till den stora nyheten för 2010. Andensmustasch är uppdaterad, vilken comeback han har gjort, helt fantastisk. Rekomenderar er starkt att följa den bloggen då den kommer att rekommendera er om allt från fantastisk musik, sommarens hetaste festivaler och 2010 års godaste drycker.
Har även lovat att promota en festival här på jonasmustasch. Det är inte vilken festival som helst utan festivalen Kulturkaos som kommer arrangeras i Mellerud 30-31 juli. Besök gärna deras hemsida www.kulturkaos.se
Som jag tidigare nämnde har jag blivit värvad till Sveriges mest lovande spelblogg näligen garanteradvinstibland.blogg.se. Här kommer du att de mest spelvärda oddsen inom de flesta sporter, gå in och kika, om du vill vinna en krona eller två.

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och annalysera alla handbollsmatcherna inför kvällen.

En grej till också. Jonasmustasch är ju självutnämnd officiell blogg för bandet Panther Club. Gå in på http://moshpitbymicksa.wordpress.com/ och lyssna på en fantastisk låt. Vill ni ha mer av dem så går ni in på www.myspace.com/pantherclub.

2010, mustaschernas år!

Jonas 

RSS 2.0