En dag sent

Då det kräktes en hel del igår blev inte jonasmustasch uppdaterad som det var tänkt. Vi ber om ursäkt för detta men försöker åtgällda det nu trots att vi inte har tillfrisknat helt än.
Vi börjar återigen med Juholt, denna fantastiska mustaschprydda man. Han hävdar att mustaschen ska vårdas som ett barn och vi här på jonasmustasch kan ju inget annat än att bara hålla med. Gillar dock inte att Juholts partikollegor hånar honom med att komma i lösmustascher, lösmustascher är ett hån mot alla mustaschbloggar.
För övrigt har Cock Pitt startats upp igen, nya medlemmar nu. Från början va det bara DG och vi bakom jonasmustasch som va med men DG har så många andra projekt att han inte riktigt hade tid för Cock Pitt längre så vi tog namnet och gick vidare. Hoppas inte det är några hard feelings! Tror nog DG kommer att gästa på kommande skivan, det är han värd!
Idag kommer bara en punkt på listan, den börjar nämligen att ta slut, eller ja, vi har helt enkelt inte kommit på fler punkter än så va inte blyga med att tipsa om lite grejjer vi måste göra!
1. Vi vill nån gång i livet åka till en öde ö, typ fiji nånstans och ligga och gotta oss i en hängmatta med en kokosnötsdrink. Har alltid varit facinerad av de små öarna med 18 palmer som vi kan gå runt på 20 minuter. Hängmattan hänger ut över vattnet och solen skiner. Sticker ut och snorklar lite och fångar fisken vi ska ha till middag, tänk va mysigt det skulle vara.
Nu ska vi kurrera oss lite mer här i soffan och hoppas det blir bättre tills imon. Ska nog försöka äta en bit mat med, kan va bra!

Kommentarer
Postat av: Pete

Jag gillar idéen med kokosnötsdrinkar och öde öar, det är såna idéer som bara ett geni kan kläcka. När åker vi?

2011-03-26 @ 22:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0