Fredagskväll

Idag är det fredagskväll och klockan är strax efter åtta. Detta är första fredagen i år som vi kan blogga vid denna tidpukt då på spåret har gått i graven för denna säsong. Va ska vi hitta på nu? Vi sätter oss ju inte och kollar på så ska det låta i alla fall. Vi får blogga iställlet, då blir i alla fall Bodd och Grogga glada.
Innan dagens bucketlist kommer vill vi passa på att be om ursäkt då vi här på jonasmustasch inte har gått ut offentligt och grattat alla föräldrar som har fått barn nyligen. Det är många ska ni veta och vi hoppas att vi inte glömmer nån nu. Är ni redo för nu kommer en härrans massa grattis till Brille och Jeanette, Ola och Nathalie, Albin och Carro, Richard och Victoria och Gurra och Anna. Ber återigen om ursäkt att inte detta grattis kommit tidigare här på jonasmustasch och hoppas att vi inte har glömt nån.
Med detta avklarat kör vi på med bucketlisten, idag är det saker vi ska göra fast det blir lite mer 2 i 1 kanske.
1. Vi vill få en bok utgiven. Vad det ska vara för bok är inte så noga, bara den blir utgiven och blir läst av en herrans massa människor. Denna punkt är också ganska viktig att den blir avklarad innan vi fyller 30 då vi har ett vad med Daniel. En trerätters middag står på spel och det vill vi ju inte förlora. Måste nog ta tag i denna punkt ganska snart men det finns ju så mycket annat kul att göra, som att äta hamburgare till exempel.
2. Nu kommer förklaringen till varför dessa punkter kanske hänger ihop. Vi ska skriva en självbiografi. Alla personer som har något intressant att säga ska skriva en självbiografi och vem har nått mer intressant att säga än vi bakom jonasmustasch??? Minnet är det nog inget fel på här heller så vi tror inte det kommer bli så svårt att minnas vad vi har varit med om här i livet. Viktigt att veta kring denna punkt är att det inte är tillåtet att ta in nån sån där författare för att skriva vår självbiografi, det e ju löjligt.
Har ni märkt att vi har börjat kallas oss för VI här nu? Det är inte så att vi har blivit fler här på jonasmustasch utan vi tycker bara vi låter häftigare än jag.

Kommentarer
Postat av: Richard

Tre saker:

1. Tackar för gratulationen

2. pluralis majestaticus passar Er, fortsätt så.

3. Läs min blogg, lite mer politisk än Eder men imorgon kommer ett kul inlägg där vi tillsammans kan fantisera och hjälpa en politiker! (fina priser utlovas icke)

Postat av: Richard

Jävla auto correct adressen är: www.verklighetenstolk.wordpress.com

2011-03-18 @ 22:33:35
Postat av: tgjakas

jag gillar vi fortsätt så

2011-03-20 @ 13:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0