Jonas och Gurras " what 2 do under sommaren" part 2

Hej igen och hjärtligt välkomna tillbaka för fortsättningen av "what 2 do under sommaren"... Igår gick vi igenom de hetaste aktiviteterna som just du ska ägna dig åt under de soliga månaderna iår och idag så ska vi guida dig igenom vilka outfits du bör använda i sommar. Då vi båda som ska guida dig igenom stilarna är killar så har vi inte lyckats få med någon riktigt bra tjejstil för sommaren men vi anser att dessa outfits är unisexoutfits och alltså kan användas utmärkt av båda könen....

Första stilen som kommer fungera utmärkt i sommar är den så kallade "Kaptens stilen". Vi snackar inte Kapten Morgan utan en hårt arbetande sjökapten som till och med sträcker sig så långt att han hjälper till att svabba däcket. Då sommaren är varm fungerar kaptenskavajen utmärkt att använda utan något under, kanske att du måste ha en eller två tatueringar under för att lyckas bära upp den...Hatten är viktig, moppen med men den kan du lämna hemma om du beger dig mot uteserveringarna. Jeans är att föredra men även andra byxor kan funka. Ett par seglarpjucks på fötterna och du är redo att storma de vildaste haven i sommar!!!

Mycket bra Jonas som jag tycker beskrivit "kaptenstilen" med guld i mun! då va det alltså min, alltså gurras tur att tipsa om en stil som kommer att funka i sommar och jag väljer att haka på havstemat... 
Den stil som jag kommer att rekomendera är lite mer läjdback och kan inte beskivas med andra ord en " Hawain Tropic". Denna fantastiska utstyrsel är inte bara bekväm att bära, utan den är även vädligt bekväm för folk runt omkring att vila ögonen emot.. Många förknippar säkert denna stil med pina colada, ananas och andra godheter, vilket är förståligt, men något som man bör veta är att OM man bär denna stilen, så det går lika bra att dricka kalla slots till en god köttbit, bara man kan dansa hulahula efteråt.. ps, solglasögen av alla sorter funkar!



Vackert Gurra, mycket vackert! Sista stilen vi rekomenderar på jonasmustasch är den så kallade Jocke Stolpe-stilen. För er som inte känner Jocke Stolpe kommer ni nu få inblick i vilka kläder som ska bäras denna sommar. Jocke Stolpe-stilen innebär nätbrynja, en lite för tajt t-shirt och en bandana, röd är att föredra. Denna stil funkar på stan, påväg till stranden, på stranden, på uteserveringen, på segelbåten och även på golfbanan. För att på bästa sätt lyckas bära upp denna stil så bör du inte ha för stora armar, du bör sakna den berömda kaggen och du bör även var len i munnen.

Fortsättning följer nu på gurrasmustasch.blogg.se, vi är väl medvetna om att länkarna inte fungerade som de skulle igår och hoppas på bättre resultat idag. Men annars hoppas jag att ni löser att ta er till gurrasmustasch på egen hand, den ligger väl under favoriter!!??


Kommentarer
Postat av: johan86

den där hawain tropic, funkar den med vanliga shorts också?

2010-05-08 @ 18:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0