Ny temavecka drog igång idag, tema: Krille

Helt oväntat så börjar idag den kanske viktigaste och absolut intressantaste temaveckan någonsin. Temat är Krille eller kanske snarare Vi söker fru åt Krille.
Under denna temavecka kommer fantastiska fakta att presenteras, blinddater kommer att lottas ut, kanske kan bli så att vi löser signerade foton av en lättklädd Krille till damer som inte kan få möta honom personligen. Men denna vecka ska ju inte handla om er tjejer som alla vill ha en bit av Krille, utom om Krille själv, killen som fortfarande inte hittat sin själsfrände!!

Krille är en fantastisk kille på 26 jordsnurr som för tillfället bor i Oslo. Anledningen till att han bor där är för att han tjänar så mycket pengar att hans fru kommer kunna vara hemmafru (om hon vill). Men ska hon behöva laga mat till Krille varje dag då? Nej, Krille inte bara älskar att laga mat, han är fantastiskt duktig på det med. Idag blev det till exempel en fantastisk Flygande Jakob, glutenfri med om du är allergiker.

Låter det här som en kille som du kan vara intresserad av eller vill du få lite mer kött på benen innan du bestämmer dig???
Vänta en dag och få reda på mer om denna fantastiska man eller klicka dig vidare här redan nu för att få reda på lite mer!! Krilles sida!

Missa inte morgondagens Krilleinfo!

Kommentarer
Postat av: molle

tar allt på två ben

2009-11-09 @ 23:55:45
Postat av: Jonas

väldigt spännande tema denna vecka!

hoppas att det i slutänden kan bli ett bröllop eller ialla fall ett förhållande!



ser med glädje fram emot morgondagen!

2009-11-10 @ 00:51:49
Postat av: Johan Fredriksson

Denna temavecka känns lite riktad, jonas. Den utesluter delar av din läsarskara.

2009-11-10 @ 08:51:39
Postat av: Jonas Enoksson

Johan, jag skulle vilja säga att denna temavecka riktar sig till ALLA läsare då det handlar om att en suverän kille ska hitta sina drömmars dam..

håll ut i en vecka!

och om du har tid och ork!??

bjud in dina kvinnliga vänner till facebook gruppen som jonas länkar tilll..

det hade vi nära vänner till krille verkligen uppskattat!

2009-11-10 @ 20:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0