"Historien om kungsbackas mest rosade och hatade punkband" del 3

Ni får ursäkta att del tre inte kom när den borde, alltså igår, men det e inte alltid det blir som man vill när man skriver om ett gäng punkare! Min bästa och kanske enda läsare Pizzan fortsätter att gissa friskt men har inte närmat sig det rätta svaret än. Kan komma att bli så att dagens inlägg blir lite kortare än va det va tänkt från början på grund av tidsbrist, men då blir ju nästa inlägg längre så det e ju bra!
Salta pommes fritesen och dippa dom i ketchupen för nu kör vi vidare!

"Det va dags för Gitarristen, Bassisten och Trummisen att för första gången någonsin samlas i replokalen ihop. Tiden och platsen var bokad, nr.4 klockan 3. Då det va söndag och lördagskvällen var sen så började Gitarristen med att komma sent till Bassisten. Ingen skada skedd dock då han låg och sov. Va värre va var att Gitarristen hade slagit sönder sin gitarr på äkta punkmaner kvällen innan. Som tur va så hade Bassisten en gitarr som låg och skräpade, ingen vidare kvalité på den gitarren men det tyckte Gitarristen bara va Koolt.

Gitarristen och Bassisten klev in i replokalen där Trummisen redan satt och hade börjat banka på skinnen. Han sken upp när han såg sina nya bandkollegor komma in genom dörren och berättade snarast om alla idéer till låtar han hade. 
Då Gitarristen hade en ordentlig huvudvärk efter gårdagens rusdrycker bad han Trummisen att lugna ner sig en smula. Men Trummisen gav sig inte utan slog till Gitarristen att plugga in gitarren, sparkpåsmalbenenmusik skulle skapas.

Bassisten plockade upp basen ur fodralet och både Gitarristen och Trummisen tappade hakorna när de såg skönheten. Det visade sig att han ploggade upp den legendariska No Compromise-basen. Denna bas har betytt mer för punken än vad Jimmi Hendrix felvända gitarr har betytt för rocken. Trummisen blev helt till sig av vad han såg och visste direkt att världen nu skulle få höra något de aldrig tidigare hört.

För att vara första repet någonsin de gjorde ihop så skulle man kunna säga att det var succé. 4 låtar var klara när de lämnade lokalen och nästa reptid bokades in. Kvällen slutade sedan som den brukar för tre punkare, i en dimma, dock en väldigt lycklig dimma!"

Kommentarer
Postat av: Oi

One day access? Traktor?

2009-05-08 @ 22:07:26
Postat av: Johan Fredriksson

Enda läsare?! Fnys! Jag är inne 7 ggr om dagen och givetvis vet jag vilket band det gäller...Finns ytterst få band i världshistorien som skakar fram fyra färdiga alster på ett rep...

2009-05-09 @ 01:51:14
Postat av: Johan Fredriksson

Enda läsare?! Fnys! Jag är inne 7 ggr om dagen och givetvis vet jag vilket band det gäller...Finns ytterst få band i världshistorien som skakar fram fyra färdiga alster på ett rep...

2009-05-09 @ 01:51:27
Postat av: jonas

trevligt att höra att även fredriksson tittar in här i bloggen, svårt att veta vem som e här när det inte kommenteras! Tror också du vet vilket band det e, du har vunnit äran och kanske en tshirt!

Oi: Nej!

2009-05-09 @ 12:10:24
URL: http://jonasmustasch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0