"Historien om kungsbackas mest rosade och hatade punkband!" Sista delen!!!

Nu e det då dags, sista delen av historian! Men först ska vi prata helgen, det e mycket viktigt som har hänt! Vi börjar med kalaset igår, det va kanontrevligt, görtrevligt skulle man kunna säga! Men det va idag som de stora sakerna har skett. Först till det första, gurra e tillbaka på gurrasmustasch.blogg.se, kan starkt rekomendera ett besök där!!! Det andra stora som har hänt är att första tennismatchen är spelad här i Halmstad. Juan Monaco (jag) mötte Lleyton Hewitt (Boman) möttes och Hewitt pissade på Monaco. 6-1 6-2 blev det men siffrorna ljuger lite, det va jämnare än så. Nu e första matchen spelad så nu kommer det bara bli bättre! Men nu e det dags för veckans höjdpunkt, sista delen av historien!

"På klassiskt punkmaner så misslyckades bandet totalt med att lyckas gå på scenen ihop. Juden satt säkert 5 minuter och bankade på trummorna innan Katten och Jonas klev upp på scenen. Väl uppe på scenen fortsatte vad som såg ut att bli ett så kallat Lupe, alltså ett fiasko. Katten drar E-strängen i första låten. Men då det e punk som spelas så skiter han fullständigt i det och spelar utan den strängen i resten av låtarna.

Publiken är dock kanon, det divas och röjs och hälften av publiken befinner sig oftare på scenen än framför. När fjärde låten börjar väljer Johan Fredriksson att sno basen från Jonas och Jonas hoppar då ner i cirkelpitten och börjar dela ut njurslag åt höger och åt vänster. 2 låtar senare lyckas Jonas att sno tillbaka basen men då har Rickard Andersson snott micken och valt att sjunga på resten av låtarna. Detta accepteras dock bara under en låt, sedan kastas Rickard ner i publiken igen.

Under allt detta röjj så har någon kommit åt de precis nytryckta skivorna och valt att slänga ut dessa bland publiken. Publiken blir galna och börjar slåss om skivorna. Heartbrakers fortsätter att spela och skiter i om alla skivor blir stulna. Då hoppar DG upp på scenen och knuffar undan Katten och snor hans gitarr. Katten snor då micken från Jonas och hoppar ut i publiken och skriker på folk. Efter nio spelade låtar av planerade 14 väljer helt plötsligt Juden att gå av scen, han hade fått nys om en bra fest och på äkta punkmaner så gick spriten före musiken. Jonas och Katten insåg att det va tvungna att hänga på för att inte missa en bra fest och hängde snabbt på Juden.

Publiken blev då rasande och upploppet hängde i luften. Efter en stund lugnade sig dock publiken lite men arrangörerna var helt galna. Heartbrakers portades från Kings-Ton och efter spelningen var inga andra klubbar längre sugna på att anlita bandet. Denna legendariska spelning blev den enda som Heartbrakers någonsin kom att göra. Var du inte där så finns det inte mycket att göra nu, förrutom att kanske försöka få tag i ett exemplar av skivan!"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du utses härmed till världens bästa bloggare! Sen vill jag nog ösa smolk i punkglädkebägaren genom att säga att fredrikssons stöld av bas var klart och tydligt avtalad innan. fast det låter ju sjukt mycket coolare när jag snor den...:)

2009-05-18 @ 22:24:45
Postat av: Nordenberg

Ja du! Vilka punklegender! Ja spelar fortfarande min lilla cover på Biff med lök med mitt Heartbrakersplektrum! Punx not dead!

2009-05-26 @ 09:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0