"Historien om kungsbackas mest rosade och hatade punkband" del 5

Då gårdagen gick i bakfyllans och trötthetens tecken så valde jag att helt och hållet skita i er läsare som följer denna blogg och låg istället i min säng och tog igen mig. Men nu ska ni få följa med på del 5 av historien. På med flytvästarna och tänd lantärnorna för nu blåser det storm.

"Även det andra repet gick lika fantastiskt bra som det första, fyra nya allster skapades och de tre medlemmarna bestämde sig för att de skulle ge världen va den förtjänade, en kassettdemo. Under det tredje repet valde bandet att fokusera på att spela in de låtar de nu hade och sket fullständigt i att producera fram fler låtar. En bandspelare stäldes in i replokalen, en mikrofon hissades upp i taket och de 8 bästa låtar världen någonsin skulle få höra spelades in.

Då det under denna period var mycket strul med både skivbolag och managementbolag så trycktes denna inspelning inte upp i särskilt stora exemplar. Detta var dock en stor miss av skivbolagen då de exemplar som verkligen trycktes upp sålde som smör. I och med allt detta strul valde Gitarristen, Bassisten och Trummisen att aldrig någonsin låta sig styras av några andra utan nästa gång de skulle spela in så skulle den inspelningen släppas av bandet själva.

I och med att det nu fanns inspelat mästerverk så som "Biff med lök låten" och "Duggo-Dagga" så började intresset för bandet även att växa utomlands. En Tysklandsturné bokades in och var tänkt att genomföras bara 2 veckor fram i tiden."

Tyvärr måste jag avbryta här, men det kommer mer om turnén imon!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sitter som på nålar...längtar till berättelsen om den legendariska spelningen på Kings-ton. Man kan springa på pensionärer i Afrika som säger att de var där...

2009-05-11 @ 20:26:40
Postat av: Johan

Det blir för övrigt alltid strul när man ska posta en kommentar här...är inte du sponsrad?

2009-05-11 @ 20:27:52
Postat av: Steven Gerrard

You're fucking cunt! gives us more!

2009-05-11 @ 20:39:27
URL: http://www.liverpooltv.fc
Postat av: anden

jag vet vilket band. finns det nåt material at få tag på fortfarande. andensmustasch e förövrigt på g igen

2009-05-11 @ 20:45:03
URL: http://andensmustasch.blogg.se/
Postat av: anden

vet vilket band. finns material kvar att få tag på. nytt inlägg på andensmustasch.blogg.se

2009-05-11 @ 20:46:12
URL: http://andensmustasch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0