"Historien om ett av kungsbackas mest hatade och rosade punkband" del 1

Jag satt här hemma i min lägenhet och pluggade anatomi när jag helt plötsligt fick en beiljant idé. Idén va att genast dra igång nästa temavecka och som vanligt under temaveckorna så kommer listorna att utebli. Denna temavecka är inte alls som den förra utan under denna vecka så kommer jag att ta er med på en exklusiv historia om Kungsbackas farligaste, vackraste, mest hatade (och älskade), mest mystiska, bästa, sämsta och mest mytomspunna punkband. För att hålla er lite på spänn så kommer inte bandets namn att avslöjas förrän i sista delen, listar ni ut vilket band det är så skriv gärna och berätta!
Då inte alla medlemmar har blivit delgivna om att denna historia publiceras här på jonasmustasch kan inte allt material helt och hållet bekräftas vara sant!
Håll i hästarna för nu börjar historien!

"Som många bra historier har denna historia valts att starta i slutet. Och slutet för denna historia är återföreningen.
Bandmedlemmarna hade ett antal år efter uppbrottet beslutat sig för att försöka göra en comeback. Detta hade skett genom att trummisen, vi kan kalla honom "Trummisen", hade återupptagit kontakten med bandets huvudfigur, bassist, stilikon och sångare, vi kallar honom "Bassisten". De båda kom överens om att världen inte hade fått tillräckligt av käftsmällar och pungsparkar från bandet ifråga. Det luriga skulle nu bli att få med medlem nr 3, låt oss kalla honom "Gitarristen". Det va Gitarristen som sämst hade lyckats hantera kändisskapet och det blev inte bättre när han inte längre va en del av bandet. Men efter år av strul med myndigheter och personliga problem så kanske en återförening va det Gitarristen behövde. Det visade sig att det inte va ett dugg lurigt att få med Gitarristen på Bassisten och Trummisens planer utan han valde direkt att sticka ner till replokalen och skriva riff.

Efter det första repet med det gamla bandet kände framförallt Bassisten att han inte klarade av att axla rollen som frontfigur. Åren hade tagit ut sin rätt och han var nu ganska ful och lätt överviktig. Jakten efter en ny ung frontfigur startade och efter bara några timmars letande fann man den perfekta personen för jobbet. Trummisens bror visade sig både vara tillräckligt snygg för att axla rollen som frontfigur för ett punkband och hans pipa va flera hundra gånger bättre än både Gitarristens och Bassistens.

Andra repet genomfördes och kreativiteten var på topp. Nye sångaren visade verkligen var skåpet skulle stå, långt bort i ett annat rum. Låt efter låt skrevs, det repades på gammalt material, covers spelades och hade det funnits något att spela in på i replokalen hade årets skiva spelats in redan på andra repet.

När det va dags för det tredje repet va alla laddade till tusen. Men här gick något snett! Ingen av medlemmarna har än idag lyckats förklara vad som blev fel vid detta tillfälle men något va det. Gitarristen, Bassisten och Trummisen samlades aldrig mer igen i en replokal ihop. Trots påtryckningar från både recensenter och fans blev aldrig återföreningen av. Materialet som gjordes under de tre repningar som skedde kommer aldrig att få höras av någon annan än de fyra som medverkade. Man kan kalla det för skandal, kanske katastrof eller helt enkelt för slutet!"

Kommentarer
Postat av: Pizzan

Låter som om Katten, Juden, Pontus och någon mer är inblandade men jag kommer inte ihåg va dom kallade sig tyvärr!



Kul att behöva skrolla för att läsa inlägget=)

2009-05-06 @ 15:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0