"Historien om ett av kungsbackas mest hatade och rosade punk band" del6

Trevligt att Kigge sitter och läser min blogg! E det Kigge i Leeds tro eller e det nån annan? Får se om det avslöjar sig efter det här inlägget! Har inte så mycket att skriva här nu innan historien fortsätter så nu kör vi!

"Bassisten och Trummisen kände att de va tvungna att ta tag i problemet med texterna så det slog sig ner i en bar, beställde in ett par järn, ett papper och en penna. En timme senare var de båda lagom fulla och alla texter var klara! De begav sig åter till studion för att fortsätta med skivan. Väl där mötte de upp Gitarristen som äntligen hade kommit upp ur sin säng.

De sista instrumenten spelades in på skivan och förberedelserna gjordes inför att sången skulle spelas in. Då Kungsbackas musikelit hade stått på kö för att få medverka på skivan så hade bandmedlemmarna lite svårt att avgöra vilka som verkligen skulle få vara med och medverka. Till slut valde man att ta med bland annat Daniel och Rickard, numera i Hero In Action, C-M och Tor, Fear My Dear, Sam, Manimal och Björn som numera håller på med nån datamusik. På den tiden va Björn Kungsbackas 4e koolaste punkare!

Efter att sången var klar så kände bandet fortfarande att det var något som saknade, man valde då att köra in en cykel i studion, sätta en fiol i handen på Trummisen och slängde även in ett antal mobiler i studion. När sedan Trummisen var tvungen att sticka iväg för nån typ av fest så gick Gitarristen och Bassisten in och spelade in århundrades bästa gömda spår, en punkballad av klass!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0