"Historien om ett av kungsbackas mest hatade och rosade punk band" del6

Märkte precis att jag har bytt titeln på denna historia några gånger, men det e väl ingen som bryr sig särskilt mycket om det får vi hoppas. Kom också på att det antagligen kommer att bli mer än 7 delar som jag tänkte från början. Och för att svara på Andens fråga om det finns material att få tag på så vet jag faktiskt inte om det finns, nån av medlemmarna i gruppen kanske har nån skiva liggandes hemma. Tror även att Rickard Andersson har en skiva med, han har ju typ alla skivor i hela världen. Skit i det nu ställ in skärpan på kameran för nu bär det av.

"Dagar innan första gigget skulle genomföras i Tyskland ställdes hela turnén in. Det ryktades om att det var för att Bassisten låg på avvänjningsklinik men om sanningen ska fram så var det inte allvarligare än att Gitarristens pappa inte lät honom åka iväg innan han va klar med sina studier. Bandet tog dock nya tag efter detta och valde istället att skapa mer material inför den kommande skivan.


Tiden flöt på utan några större missöden och bandet kände att det var dags för att ge sig in i studion. Bandet hade nu även bestämt sig för ett namn, detta namn var Heartbreakers. Bandet lät även ett företag trycka upp tusentals plektrum inför promotionturnén men då någon på detta företag var ganska dålig på att stava valde bandet att dumpa namnet Heartbreakers. Namnet som de valde kommer att avlöjas kanske imon eller på torsdag.

Inför inspelningen hade bandet fått ett flertal producenter presenterade för sig men ingen av dessa kändes helt rätt. Bassisten och Trummisen valde då att ta kontakt med en gammal punkkompis. Anders kontaktades och valde att ställa upp men han hade ett krav, han ville ha Kungsbackas mest strålande sångstjärna brevid sig bakom spakarna. Samuel, numera känd som Sam, sångaren i Manimal, kontaktades också och han tyckte det skulle bli oerhört intressant att få vara en del av att skriva ny musikhistoria.

Inspelningen började på fredagskvällen och låt efter låt fastnade på banden. Framåt 3tiden fick man göra första omtagningen, Bassisten hade nämligen somnat under en låt. Strax efter detta valde man att avbryta för denna kväll. När bandet träffades igen på Lördagen så kom de på något som skulle kunna förstöra hela inspelningen, man hade inte skrivit text på en enda låt!"


Kommentarer
Postat av: Kigge aka. Oi

Jonas detta e klurigt, jag trodde jag hade koll på det mesta i musikväg i Kba men tydligen inte. Väntar med spänning

2009-05-12 @ 20:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0