"Historien om ett av kungsbackas mest hatade och rosade punkband" del 2

Efter gårdagens första eller kanske ska jag säga sista del av historien så har nu Pizzan valt att kommentera vilket band det är med ett ofullständigt svar. Måste vara lite mer specifik för att man ska få sina kommentarer och gissningar bekräftade.
I dagens del av historien kommer vi att få följa med bandmedlemmarna strax innan de blev ett band. Lägg ner besticken i lådan för nu e det dags.

"Milleniumskiftet hade passerat utan att några datorer hade kraschat och alla atombomber låg kvar i uppskjutningsramperna. Detta och mycket annat retade Bassisten som för tillfället inte hade mycket att göra. De tidigare bandprojekten han hade medverkat i hade hastigt och plötsligt lagts ner och han letade nu febrilt efter några nya vänner att framföra magisk musik med.

Trummisen å andra sidan hade fullt upp med sitt nuvarande band, i detta band flödade kreativiteten och låt efter låt spelades in och ledde till succeer både på tv och på radio. Trots detta kände Trummisen att det var något som saknades. Han ville att publiken skulle få känna på njurslag och tinitustjut efter att ha hört låtarna han spelade men så va inte fallet för tillfället.

I Bassistens tidigare band hade även Gitarristen medverkat. När detta band la ner valde Gitarristen snabbt att gå vidare och började genast spela med ett nytt band. Gitarristen fick dock bara delvis ut den aggressivitet som han besatt och kände att han behövde göra något mer. Gitarristen och Bassisten slog åter sina inte så kloka huvuden ihop och började fundera på vad de behövde göra för att få världen att erkänna deras storhet. Trummisar disskuterades, instrumenten polerades, bandnamn brainstormades men svaren var fortfarande blanka.

Både Gitarristen och Bassisten var stora fan av alkohol och då främst öl. Denna syssla delade de gärna med Trummisen och under en av de blöta kvällar som de hade ihop föll alla bitarna på plats. Bandet var startat och ett nytt kapitel i punkhistorien hade påbörjats."

Missa inte nästa del av "Historien om ett av kungsbackas mest hatade och rosade punkband", då kommer ni att få följa med under det första repet som gjordes och mycket mycket annat!

Kommentarer
Postat av: Oslo

Hejsan BloggJonas.

Jag bloggade runt här på din underbara blogg och såg att du önskar gästbloggare, tyvärr stog inte bloggaren med som topp 5 önskebloggare.

Jag känner en bloggare i Norge som skulle kunna blogga om hur det är att blogga som svenskbloggare i ett annat blogg land, nämligen landet som skapade bloggen, Norge.

Norge är en konstitutionell monarki i norra Europa, väster om Sverige på Skandinaviska halvön. Förutom Sverige gränsar landet till Ryssland och Finland. De närbelägna öarna Svalbard och Jan Mayen står under norskt självstyre och betraktas som en del av kungadömet, medan Bouvetön i Atlanten och Peter I:s ö i Stilla havet är underordnade Norge men inte räknas som en del av riket. Norge har även gjort anspråk på Dronning Maud Land i Antarktis.

Norge är en av de nationer som grundade militäralliansen Nato 1949.



124 svenska kroner ger dig ca 100 norska kronor.



Kronor läser du, tänker på Kronan och vips har vi Snus.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Snus#Historia



Bloggaren skulle också kunna blogga om hur det är att dagligen äta norsk mat, hur dyrt det är med norsk öl eller varför norges nationaldag firas medans sveriges knappt nämns..

visst, det är en röd dag, men fan inte mycket mer!



svar till:

8g&feature=related" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=6wmlfr9h8g&feature=related













2009-05-07 @ 01:04:39
Postat av: Pizzan

Jag tror att den sista bandmedlemen är Nordenberg, nu återstår bara namnet=)

2009-05-07 @ 10:53:15
Postat av: jonas

Fel här du pizzan!

2009-05-07 @ 17:00:17
URL: http://jonasmustasch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0